Copy

Karin van der Ven is er bij op 9 november, jij ook?


Sterke zakenvrouw in het panel van Grandioos Euregionaal 


Karin van der Ven is 1 van onze 3 Nederlandse panelleden tijdens Grandioos Euregionaal op 9 november in La Butte aux Bois.

Karin is directeur en eigenaar van Jules Group in Maastricht. Sinds de start in 2008 heeft Jules meer dan 20.000 (internationale) studenten geholpen met een ‘zachte landing’ in een voor hen vreemde stad. Hierbij staat ‘Ontzorgen’ centraal. Of het nu gaat om het vinden van een ideale woning, het meubileren van de kamer, het leren van een nieuwe taal, of hulp bij financiële zaken als het openen van een bankrekening en vragen over inkomstenbelasting.

Met de Jules card krijgt elke student direct toegang tot de dienstverlening van Jules én korting op producten en diensten. Daarnaast krijgen Jules members ook korting bij meer dan 150 bedrijven in Maastricht, Vaals en Aken en dit aantal aan kortingspartners groeit nog elke dag!

In 2016 werd Karin van der Ven verkozen tot Zakenvrouw Zuid- en Midden-Limburg. Ze is MKB-bestuurslid is van Limburg Economic Development en is bovendien sinds dit jaar voorzitter van MKB Limburg Maastricht Heuvelland. Deze functie stelt haar in staat op te komen voor de belangen van ondernemers.

Karin is er bij op 9 november tijdens Grandioos Euregionaal in La Butte aux Bois, jij toch ook? Schrijf je in en mis het niet. 

Bekijk in uw browser »
Google+
Google+
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
RSS
RSS
E-mail
E-mail

Laatste berichten:


Keynote speaker op 9 november
Bruggen Bouwen I 24 okt 2017 I JCI Limburg
Proef van de synergie in onze Euregio
Jij bent er toch ook bij?
9 november 2017 | Grandioos Euregionaal - La Butte aux Bois
 
Copyright © 2017 Euregio in Kwadraat | Euregio2, All rights reserved.