Copy

Een succesvolle avond met boeiende ondernemersverhalen


Grandioos bedankt

Het team van Euregio in Kwadraat wilt de deelnemers van het grensoverschrijdend netwerkevent “Grandioos Euregionaal” hartelijk danken. We blikken terug op een succesvolle avond met boeiende ondernemersverhalen, zowel op als naast het podium. Kijk je met ons mee uit naar de volgende editie?

De deuren van het mooie la Butte aux Bois gingen open en de Grandioos Euregionale avond kon van start gaan met een hartelijke welkom. Keynote speaker Ronald Goedmakers kreeg het woord. De CEO van Vebego nam het publiek moeiteloos mee in zijn pakkend verhaal: 'Vebego, van regionaal naar internationaal'. 


Terwijl kunstenares Miriam Vleugels haar talenten liet zien tijdens haar live-paint ten voordele van Health Foundation Limburg, introduceerde moderator Dominiek Claes (hbvl) de 6 toonaangevende panelleden. Robin Bruninx (Encon), Erwin Janssen (Dolmans Landscaping Group), Carlos Jorissen (Steenfabrieken Nelissen), Grete Remen (Damhert), Karin van der Van (Jules Group) en Wil Wintjens (SafetyTracer) werden één voor één op het podium welkom geheten. Bevlogen, met een tikkeltje humor en steeds recht voor de raap. Aan de hand van 3 stellingen omtrent over de grens zakendoen werd er ingehaakt op de actualiteit. De panelleden deelden niet enkel hun zakelijke maar eveneens persoonlijke ervaringen. Soms een schaterlach, dan weer een moment van verbazing. De verhalen van de boeiende panelleden werden door het publiek van het begin tot het einde gesmaakt. 


Terwijl de voorzitter van Euregio in Kwadraat, Bert Vangronsveld, zijn dank betuigde voor het samen realiseren van deze bijzondere avond, werden de panelleden verrast met een smakelijke attentie. Deze werd hun aangeboden door la Butte aux Bois en de organisatie van Euregio in Kwadraat. 

Ondertussen kreeg de live-paint van Miriam Vleugels steeds meer vorm. Beginnende met de kleuren van de Nederlandse en Belgische vlag, creëerde ze met haar gekend enthousiasme een prachtig Grandioos Euregionaal werk. Vervolgens kreeg veilingmeester Jo van Deurse het woord om het kunstwerk te veilen. Er waren slechts enkele minuten nodig om de eigenaar van de kleurrijke live-paint hartelijk te danken voor zijn bijdrage aan het goede doel. 


De avond viel en de heerlijke hapjes en drankjes werden gesmaakt. Er werden professionele ideeën uitgewisseld, verhalen verteld en vooral veel gelachen. Het resultaat was een succesvolle avond met tevreden ondernemers. Het team van Euregio in Kwadraat dankt je van harte! 
Bert Vangronsveld, Roger Smeets, Ans Wouters, Jack Pietermans, Bjorn Bos,
Danny Hoho, Benedicte Caenen, André Klok, Michael Scharis.Bekijk in uw browser »
Google+
Google+
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
RSS
RSS
E-mail
E-mail

Laatste berichten:


Live-paint van kunstenares Miriam Vleugels
Staat jouw naam al op de deelnemerslijst?
Grandioos Euregionaal - Ben jij al ingeschreven?
Karin van der Ven is er bij op 9 november, jij ook?
Keynote speaker op 9 november
 
Copyright © 2017 Euregio in Kwadraat | Euregio2, All rights reserved.