Copy

Keynote speaker op 9 november
Ronald Goedmakers (Vebego) is keynote speaker tijdens Grandioos Euregionaal  

Niemand minder dan de CEO van Vebego zal ons op donderdag 9 november toespreken in La Butte aux Bois (Lanaken). Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening, personeelsdiensten en gezondheidszorg. Met ongeveer 40 bedrijven en 40.000 medewerkers is Vebego actief in zes landen: Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België, Zwitserland en Nederland. 

Zonder grenzen, Euregionaal, ondernemen over de grens,... zijn één voor één kernwoorden die voor Ronald Goedmakers niet ongekend zijn. Het team van Euregio in Kwadraat is dan ook enorm enthousiast om de inspirerende ondernemer te verwelkomen én aan het woord te laten op 9 november tijdens Grandioos Euregionaal

Nog niet ingeschreven?

Heb jij je nog niet ingeschreven voor 9 november? Schrijf je in en mis deze inspirerende avond met Ronald Goedmakers en panelleden van België én Nederland niet. Ondernemers van beide Limburgen gaan met elkaar in gesprek, ten voordele van Health Foundation Limburg. Je bent van harte welkom!

Wist je dat.. 

het bedrijf Alpheios - onderdeel van Vebego - momenteel in de race zit voor de titel Beste Werkgever Nederland? Eerdere winnaars waren o.a. IKEA, Buurtzorg en KLM.

Onderzoeksbureau Effectory, dat jaarlijks de verkiezing van beste werkgever in Nederland organiseert, heeft onlangs onderzoek gedaan bij Alpheios. Het resultaat daarvan is dat het bedrijf het driesterrenkeurmerk voor beste werkgever mag voeren. Alpheios is gevestigd in Heerlen en één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en -strategieën in de Benelux. Bekijk in uw browser »
Google+
Google+
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
RSS
RSS
E-mail
E-mail

Laatste berichten:


Bruggen Bouwen I 24 okt 2017 I JCI Limburg
Proef van de synergie in onze Euregio
Jij bent er toch ook bij?
9 november 2017 | Grandioos Euregionaal - La Butte aux Bois
De nieuwe Smart-Site van Euregio2 (in Kwadraat) staat nu online.
 
Copyright © 2017 Euregio in Kwadraat | Euregio2, All rights reserved.