Copy

Live-paint van kunstenares Miriam Vleugels
Miriam Vleugels, welkom op Grandioos Euregionaal!


Kunstenares Miriam Vleugels zal tijdens een live-paint sessie op Grandioos Euregionaal haar talenten tonen. Op donderdag 9 november in la Butte aux Bois kunnen bezoekers haar live aan het werk zien. Het resultaat zal deze avond geveild worden onder de reeds meer dan 100 gasten die we mogen verwachten. De opbrengst van de avond gaat naar Health Foundation Limburg

Wil jij er op 9 november nog graag bij zijn maar heb je je nog niet ingeschreven? Het kan nog via deze link. Van harte welkom!


Wie is kunstenares Miriam Vleugels?


Het doel van Miriam is om te raken. "Mijn schilderijen kunnen je raken door een persoonlijk element of het verhaal dat ze vertellen. Maar ook de symboliek of simpelweg de schoonheid van de kleuren kunnen je ontroeren. Omdat ik zowel vrij werk als in opdracht, zijn mijn schilderijen abstract, figuratief of een combinatie daarvan. Mijn werk beperkt zich ook niet tot expo's maar tref je in openbare ruimten, hotels, restaurants én in de zakelijke en huiselijke sfeer. Kunst kan je overal ontroeren. Dat kent geen grenzen, toch!?"Het team van Grandioos Euregionaal wilt Miriam Vleugels van harte danken voor haar artistieke bijdrage op 9 november. We kijken er alvast naar uit!Bekijk in uw browser »
Google+
Google+
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
RSS
RSS
E-mail
E-mail

Laatste berichten:


Staat jouw naam al op de deelnemerslijst?
Grandioos Euregionaal - Ben jij al ingeschreven?
Karin van der Ven is er bij op 9 november, jij ook?
Keynote speaker op 9 november
Bruggen Bouwen I 24 okt 2017 I JCI Limburg
 
Copyright © 2017 Euregio in Kwadraat | Euregio2, All rights reserved.