Copy

Stem voor Infinity van EnconRobin Bruninx & Sandra Deraeve 

Project van Encon geselecteerd voor Belfius Smart Awards

De Belfius Smart Awards geven bedrijven, lokale overheden, scholen en zorgcentra de kans om andere organisaties te inspireren met hun slim project. De awards spelen zich af binnen diverse domeinen en maakt onze samenleving klaar voor de toekomst. Op het lijf van het smart project Infinity geschreven.

Energiespecialist Encon zal, met de bouw van haar nieuwe hoofdkantoor, één van de duurzaamste gebouwen in Europa realiseren. “Dit moet een inspiratiebron worden voor de hele bedrijfswereld”, zegt initiatiefnemer Robin Bruninx. Je kent hem nog wel van het panel van ons event Grandioos Euregionaal op 9 november 2017. :-) 

Grandioos Euregionaal - La Butte aux Bois

Encon is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en realiseren van projecten rond duurzaamheid, energiebesparing en hernieuwbare energie voor industriële bedrijven. “Toen we plannen maakten voor de bouw van een eigen kantoorgebouw in Bilzen, vonden we het vanzelfsprekend om met de best beschikbare technieken te werken uit die domeinen, maar wilde we ons gebouw ook aanpassen aan ‘het nieuwe werken’.”

Het project kreeg de naam Infinity. “Niet zomaar een showcase van onze expertise, maar een inspirerend ervaringsproject voor andere bedrijven”, zegt Robin. In mei 2018 wil het studiebureau het nieuwe gebouw in gebruik nemen.

Help Encon met het winnen van de prestigieuze Belfius Smart Belgium Awards!


Breng je stem uit via deze link door onderaan te klikken op 'Stem nu op dit project'. Vervolgens krijg je een e-mail om jouw stem te bevestigen. 

Wil je dit innovatieve en sympathieke bedrijf in Bilzen een extra duwtje in de rug geven? Vraag jouw partner, familieleden, vrienden en buren ook om te stemmen. Onze dank is groot!

Foto: Encon

Bekijk in uw browser »
Google+
Google+
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
RSS
RSS
E-mail
E-mail

Laatste berichten:


Jouw laatste kans om er bij te zijn!
Ga je mee naar de Ronde van Vlaanderen?
Samen met Euregio in Kwadraat naar de Ronde van Vlaanderen?
Een succesvolle avond met boeiende ondernemersverhalen
Live-paint van kunstenares Miriam Vleugels
 
Copyright © 2018 Euregio in Kwadraat | Euregio2, All rights reserved.