Copy
20 december 2017, uitgave 2
View this email in your browser

Nieuwsbrief Ondernemers Voor Jongeren

Daar zijn we weer!

Nieuwsbrief nummer drie is vanaf nu een feit!
Er is weer veel te vertellen in deze nieuwe editie.
Zo is er een terugblik op het 40 jarig jubileum van het Bouwdorp dat afgelopen zomer weer is georganiseerd en wordt er vooruit geblikt naar de feestdagen die om de hoek staan.
Verder nog veel meer leuks te lezen zoals je hieronder ziet. 
In dit nummer:
- Terugblik 40 jaar Bouwdorp Rhenen
- Klussenmarkt OVJ met speciale oproep
- Vrijdag Hapdag in Kleurrijk kookboek Rhenen
- Geef de pen door van Karin
- Volgende editie

Bouwdorp Rhenen - korte terugblik

In de laatste week van de zomervakantie organiseerden wij weer het Bouwdorp. Het was een leuke week, met veel getimmer, schilderen, knuffelen met dieren en diverse optredens met muziek en dans. Er waren nog meer kinderen dan in de voorgaande jaren. Wel ongeveer 350!
Niet alleen uit Rhenen zijn er kinderen komen bouwen, maar ook uit Zwijndrecht, Lienden, Amerongen, Katwijk en nog veel meer. Als organisatie hebben wij veel complimenten van ouders ontvangen en een paar tips voor het volgende bouwdorp.
Wij zijn trots op weer een geslaagde editie met de grote groep actieve vrijwilligers en de sponsoren die dit mooie feest toch weer mogelijk hebben weten te maken.

Klussenmarkt OVJ
Wat is de agenda van OVJ?

Wat staat er allemaal op de planning voor Ondernemers Voor Jongeren tijdens de komende periode? De agenda word altijd tijdens de maand verder gevuld. Heeft u een idee voor onze agenda? Informeer ons dan vooral met uw verhaal!
Het staat je ook altijd vrij om via bijvoorbeeld je maatschappelijke stage een bijdrage te leveren. In de gang bij OVJ op het whiteboard staat meer informatie.
  • 22 december: Voorbereiding Kerstdiner (versieren etc.)
  • 23 demeber: Kerstdiner
  • 30 december: Oliebollenfestijn (vanaf 10:00 uur)

Extra aandacht:

Onze chauffeur Henk heeft met succes de opstap gemaakt naar een mooie baan bij een regionale vervoerder. Wij zijn heel blij voor hem en wensen hem daar veel succes. Voor het boekenproject is hierdoor wel een vacature ontstaan. Heeft u interesse bij onderstaande vacature, neem dan vooral contact met ons op.

Wat heeft OVJ gedaan de afgelopen tijd?

Wat heeft OVJ allemaal de afgelopen tijd gedaan? Dit is een terugblik op de activiteiten van de afgelopen tijd uit de agenda.
  • Stichting Probos is geholpen met een verhuisklus
  • Er is weer oud papier opgehaald op zaterdag. Wat veel mensen niet weten is dat OVJ de opbrengst van het oud papier deelt met Stichting Cabor. Deze stichting organiseert een paar keer per jaar een busreis voor senioren. Voor de volgende nieuwsbrief vragen wij ze om hier een kort stukje over te schrijven
  • Is er een boom afgezaagd en afgevoerd
  • Zijn er Zwarte Pieten verhuurd voor het Sinterklaasfeest. Eigen jongeren inclusief Sinterklaas hebben de kinderen in de omgeving blij kunnen maken met een bezoek
  • Is er een verhuisklus voor Allerzorg uitgevoerd

Vrijdag Hapdag in Kleurrijk kookboek Rhenen!

De vrijdag hapdag bestaat al sinds begin 2013, waarbij er elke vrijdag - uitgezonderd de vakanties - gekookt wordt bij OVJ. Soms experimenteren wij met gerechten en er zijn een paar favorieten. In het Kleurrijk Kookboek Rhenen zijn twee pagina's gevuld met een recept van Michiel, zolas hij deze eens voor ons heeft gemaakt. Zo kunnen wij het intussen ook zelf makkelijk maken!

Geef de pen door

Ik ben Karin 21 jaar, een jongere bij OVJ. Ik werk bij Stomerij de Jong in Rhenen. Op het moment ben ik met mijn vriend bezig om te klussen in ons nieuwe huis.

OVJ is voor mij een leuke groep jongeren waarmee we elk weekend samen zijn. Als er iets is kun je altijd om hulp vragen en iedereen staat altijd voor je klaar. Dat vind ik het mooie van OVJ.

Ik heb geholpen met het schilderen van de nieuwe locatie en momenteel ben ik bezig met de meiden wc op te vrolijken. Zie het voorlopige resultaat hieronder.

Ik geef de pen door aan Nina.

Volgende editie

Dit was de nieuwsbrief weer voor nu.
Hopelijk heeft iedereen net zo fijne feestdagen.de komende periode en we hopen iedereen weer gezond en wel te zien in het nieuwe jaar!

Tot snel!

 

Ondernemers Voor Jongeren
Populierenlaan 2A
3911GS
Rhenen

Emailadres: info@ondernemersvoorjongeren.nl

Contactpersonen
 
· Kees de Bree                   Voorzitter/Jongerencoordinator   0622638578
· Rina Clemens                 Secretaris/Penningmeester            0650221890
· Mohand El Khoulati     Jongerencoordinator                        0650696362
 
Volg OVJ op Facebook
Volg OVJ op Twitter
Website OVJ
Our mailing address is: nieuwbrief@ondernemersvoorjongeren.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<E-mailadres (verplicht)>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Ondernemers Voor Jongeren · Populierenlaan 2A · Rhenen, Utrecht 3911GS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp