Copy
Bekijk deze e-mail in je browser

STUKKEN EN AGENDA
EXTRA ALV 7 NOVEMBER
14:00 - 18:00 UUR


Beste BIJ1'er,

Je hebt je aangemeld voor de digitale Algemene Ledenvergadering van BIJ1 op zondag 7 november 2021 van 14:00 – 18:00 uur. 
 
Stukken
In deze mail zitten de volgende bijlagen, je vindt ze door op de links te klikken. Lees alles goed door, tijdens de vergadering is geen tijd om de stukken samen door te nemen. Wees voorbereid en stuur eventuele vragen uiterlijk 31 oktober naar ledenvergadering@bij1.org.

Agenda, met tijdsindicatie en pauzes
Notulen ALV 24 juli 2021
Beroep Quinsy Gario
Verweer bestuur BIJ1

 

Agenda
Tijdens de vergadering staan er een aantal zaken op de agenda. De drie belangrijkste zijn:

Beroepschrift Quinsy Gario
Quinsy is het niet eens met de beslissing van het bestuur zijn lidmaatschap op te zeggen. Daarom is hij in beroep gegaan en vraagt hij de leden van BIJ1 daarover een uitspraak te doen tijdens deze Algemene Leden Vergadering. Hij krijgt tijd om zijn beroepschrift toe te lichten en vragen van leden te beantwoorden. Het bestuur krijgt op hun beurt tijd om hun verweerschrift voor te lezen en vragen van leden te beantwoorden.

De twee schriften worden tijdens de ALV niet voorgelezen. Het is dus belangrijk dat je je alvast inleest in het beroep- en verweerschrift. We kunnen het ons voorstellen als je vragen hebt over het beroepsschrift en/of het verweerschrift. We willen je daarom de kans geven vragen in te sturen zodat het bestuur en Quinsy zich kunnen voorbereiden. Stuur deze vragen uiterlijk 31 oktober via ledenvergadering@bij1.org naar ons op. Geef ook aan of je vraag specifiek voor Quinsy of het bestuur is bedoeld. Tijdens de ALV kun je via chat of een inbeloptie ook nog vragen stellen. Daarna vindt er een stemming plaats waarin jij aangeeft of je de beslissing van het bestuur van BIJ1 om het lidmaatschap van Quinsy Gario op te zeggen steunt of niet.

Gemeenteraadsverkiezingen
In maart 2022 doen maar liefst acht lokale afdelingen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens deze ALV geven we je een update over de stand van zaken en vertellen we je hoe jij kunt bijdragen aan de campagne in jouw omgeving. Ook is er ruimte voor vragen.

Beleidsplan
Met een zetel in de Tweede Kamer en in Amsterdam en acht verkiesbare afdelingen is BIJ1 een partij die volop in ontwikkeling is. Daarom praten we je graag bij over het nieuwe beleidsplan. Hierin leggen we onze bestuurlijke visie uit en geven we inzicht in wat je de komende twee jaar van het bestuur kunt verwachten. Ook hierover kunnen vragen gesteld worden tijdens de vergadering.
 
 
Machtigen
Als je er niet bij kunt zijn mag je een ander lid schriftelijk machtigen om namens jou te stemmen tijdens de ALV. Dit doe je door een mail te sturen naar ledenvergadering@bij1.org. Vermeld daarin de naam én het e-mailadres van de gemachtigde. Een lid mag namens maximaal twee andere leden stemmen.
 
Toegankelijkheid
Net zoals voorgaande keren ontvang je net voor de ALV weer een uitlegmail over hoe de ALV en het stemmen precies in zijn werk gaat en op de dag zelf de inloglink voor de ALV.
Tijdens de vergadering zijn er schrijftolken aanwezig en zijn er pauzes ingepland. We zullen geen muziek laten horen om het aantal prikkels te beperken en een paar minuten voor het einde van pauzes zal een signaal klinken. Zijn er andere manieren om de vergadering voor jou toegankelijk(er) te maken, mail dan naar ledenvergadering@bij1.org.
 
Documenten op de website
Naast de stukken die we nu meesturen kun je op de website ook vanalles lezen over de afspraken en mogelijkheden binnen onze vereniging. Hier vind je de links die achtergrondinformatie bieden over onder andere de onderwerpen van deze ALV. 

Huishoudelijk Reglement (vastgesteld 24 juli 2021)
Statuten
Safespace
Integriteitsprotocol
Vertrouwenspersonen
 
Tot de 7e!
Vriendelijke groeten,
 
Partijbureau BIJ1
Volg BIJ1 op social media
Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op social media:
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Spotify
Website
Email


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BIJ1 · Wapenstraat · 37 A · Rotterdam, Zuid holland 3074 ZR · Netherlands