Läs i webbläsaren. Lägg gärna till oss i din adressbok
Läs fler nyheter på vår hemsida eller ladda ner vår app.
Nyhetssvepet
Avanzabloggen (bild Börskollen)
Undvik de vanligaste misstagen på aktiemarknaden
 
Affärsvärlden
Här är årets bästa och sämsta småbolagsförvaltare
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Mäklarstatistik: Inbromsningen på bomarknaden allt tydligare
 
Börskollen (annons)
”Över 100 % tillväxt varje månad i år” – Teckna i snabbväxande E-sportbolaget By Mates
 
Aktietips & Analys
EFN Marknad
Video: Tre svenska aktiefavoriter

Tre svenska aktiecase bjuds det på när Erika Madebrink, förvaltare på Erik Penser Bank, gästar EFN Marknad. Aktierna som Madebrink rekommenderar är...
 

Fibwire / Börskollen
Di: Haldex-affären tänder budhoppet inom verkstadssektorn
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
T.Rowe Price: Värdeaktier fortfarande billiga
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Putin: Västvärlden beroende av rysk olja och gas i många år
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Oljepriset väntas slå alla tiders rekord
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Nordea: Tre köpvärda omsorgsbolag
 
Finwire / Börskollen
Placera anar bottenkänning i Afry och rekommenderar köp
 
Börskollen
Teknisk analys: 10 trendstarka köpkandidater i veckans “Norden topp 10”

Veckans “Norden topp 10” består denna gång av två svenska, fem norska och tre danska aktier. Listan baseras på Investtechs automatiska tekniska analyser och ger lämpliga köpkandidater för investerare med en tidshorisont på 1-6 månader.
 

Affärsvärlden
Förvaltaren dumpar bolag med bostäder: "Sålt nästan hela innehavet"
 
Affärsvärlden
Finanschefer: Omöjligt att undvika en recession i amerikansk ekonomi
 
Finwire / Börskollen
Affärsvärlden ger köpråd för Hanza
 
EFN Marknad
Video: Hexatronics tre fokusområden framöver
 

För dig med koll på börsen!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden, insynshandel och blankningar, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde via webb och app – givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förbättra din nyhetsupplevelse genom att ge dig ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden!

I vår smidiga app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Våra nyhetsbrev och övriga utskick
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka där vi handplockar de mest intressanta uppslagen från tusentals olika nyheter. Därutöver skickar vi med jämna mellanrum även relevanta annonsutskick, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst.

Om du inte längre vill erhålla våra utskick, har du altid möjlighet att avregistrera dig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas finner du i vår Dataskyddspolicy och du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vi har över 150 000 unika besökare per månad och vår app har laddats ner över 200 000 gånger sedan start – med ett högt användarbetyg på 4,6/5!

Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så berättar vi mer!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.