Aktuellt
Du finner en mix av blandade uppslag i veckans nyhetsbrev! Missa inte heller investeringsmöjligheten i Zeptagram – ett bolag som onekligen ser ut att ha trenderna för sig med tanke på den senaste tidens "hausse" knuten till NFT, blockchain och även kryptomarknaderna i stort.

Trevlig läsning!
/Börskollen
Börskollen (annons)
NFT-hysterin bäddar för lyckad marknadslansering för Zeptagram – Snart stänger emissionen
 
Nyhetssvepet
Direkt Studios
Video: Avanzas Nicklas Andersson om spararnas First North-favoriter 2021
 
EFN Marknad
Video: Fem fastighetsaktier för framtiden
 
DagensPS (bild Börskollen)
Blankare storsatsar mot SPAC-bolag
 
EFN Marknad
Video: Därför noterar Bure en SPAC
 
Affärsvärlden
Männens favoritaktier upp 700% på ett år
 
Börskollen (annons)
Möjlighet att teckna i fintech-utmanaren
 
Affärsvärlden
Fed lämnade styrräntan oförändrad – fortsätter med obligationsköp
 
EFN Marknad
Video: Så påverkar inflationen ditt sparande
DagensPS (bild Börskollen)
Sparandet slår alla tiders rekord
 
Börskollen (annons)
Techaktie med 65 procents uppsida till begränsad risk
 
Finwire / Börskollen
Bitcoins förbrukar nästan lika mycket el som hela Sverige - SvD
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
SHB: Prisuppgångarna på bomarknaden dämpas efter pandemin
 
Fondanalys (bild Börskollen)
Blogg: Checklista vid investeringar i startups
 
Market Makers
Podcast: Market Makers #173 Carl Armfelt
 
Kalqyl
Analys: Vertiseit
 
Kalqyl
Analys: 24SevenOffice
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från fler än 75 olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter, pressmeddelanden, blogginlägg, videoklipp eller rapporterad insynshandel - allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2015. Vår app har laddats ner över 150.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,4 av 5! Vi har över 100.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev (klicka här för att registrera dig) utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så. Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.