Aktuellt
Vi rivstartar veckan med ett fullmatat nyhetsbrev, där du finner uppslag till olika investeringscase inom bland annat 5G, hållbarhetsomställningen, krypto och IPOs. Du får dessutom en inblick i portföljerna hos Avanzas unga miljonärer – vilka aktier är vanligast förekommande? 

Vi passar också på att lyfta några av de nyheter som vi har arbetat med på sistone, där vi bland annat har adderat fler bolagsanalyser till vår nyhetsmix samt markant snabbat upp pushnotiserna i appen. 

Vi söker just nu ett par duktiga frilansare! Har du ett stort intresse för börs och investeringar, gillar att skriva och är på jakt efter ett flexibelt extraknäck? Läs mer nedan och släng iväg en ansökan ifall du tror att du skulle passa in i team Börskollen :)

Trevlig läsning,
/Börskollen
Börskollen
Jobba med oss? Börskollen söker frilansskribenter
 
Börskollen
Nyhet: Analyser och uppsnabbade pushnotiser
 
Nyhetssvepet
Ecoptimist
Tio tekniskt och fundamentalt intressanta aktier att hålla koll på inför nästa vecka
 
Börskollen
IPO-nytt: succédebut för Söder Sportfiske, triss i "teckna" för Kjell & Companys IPO – och fler spännande noteringar
 
DagensPS (bild Börskollen)
Investerarens guide till solana
 
Börskollen (annons)
Sista chansen att teckna kryptovalutan Zeptacoin inför börsnoteringen
 
Svensk kryptovaluta vill förändra cannabisbranschen i grunden – Teckna CanCoin inför kommande notering (annons)
EFN Marknad
Video: Förvaltare – Kassaflöden mycket viktigare än substansvärden
 
Börskollen (annons)
80 % uppsida i NOSIUM enligt analys
 
Finwire / Börskollen
Gamingbolagen lyfter på Apple-dom
 
DagensPS (bild Börskollen)
Sex aktietips för det växande 5G-nätet
 
DagensPS (bild Börskollen)
Deutsche Bank: Risk för hård korrektion
 
Finwire / Börskollen
Amerikanska börsen står inför en skakig höst varnar Wall Street-analytiker
 
Teckna i innovativt svenskt spel- och affiliatemarknadsföringsbolag inför notering (annons)
ETFMarknaden
Bristande utbud driver uranpriset till högsta nivån på sex år
 
DagensPS (bild Börskollen)
Halvledarkrisen – extrempriser 300 gånger det normala
 
IG
Video: Identifiera trender, följa trender och förutse trendvändningar
 
Privata Affärer
Hernhag: Aktiestrategier behöver omprövas eller utvecklas
 
Avanzabloggen (bild Börskollen)
Så investerar Avanzas miljonärer under 30

Vi har nu 117 000 miljonärer på Avanza efter att närmare 20 000 avanzianer nått denna milstolpe under året. Strax över 5 procent av dessa kunder är faktiskt under 30 år, men vilka investeringar favoriserar de? Låt oss spana in det!

DagensPS (bild Börskollen)
Sex aktier pekas ut som jackpot-vinnare
 
Affärsvärlden
Afv-portföljen upp 250% från start – nu listas fem spännande case
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vår app har laddats ner över 175.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,5/5! Vi har över 100.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka (2 gånger/vecka under högsäsong och 1 gång/vecka under ledighet/semester). Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.