Aktuellt
Vi rundar av februari månad med ännu ett fullspäckat nyhetsbrev där vi har handplockat nyheter, bloggar och videos från våra flöden som vi tror kan vara av intresse för dig som läsare. Gott och blandat med fokus på intressanta investeringsmöjligheter, "top picks" från analyshus och banker, fonder, utdelningar, kryptovalutor med mera!

Vi vill också slå ett slag för möjligheten att bli aktieägare i bolaget Zeptagram – ett spännande innovativt företag som rider på aktuella investeringstrender i form av fintech, musik, blockchain och kryptovalutor. Du läser mer nedan!

Slutligen tycker vi att Nyfikna Investerare har skrivit ett intressant uppslag om sociala mediers inverkan på aktiehandel – ett i allra högsta graden aktuellt tema och inte minst med tanke på hela "Gamestop-debaklet".

Trevlig läsning!
/Börskolllen
Börskollen (Annons)
Möjlighet att investera i fintechbolaget som tar ett nytt grepp om musikbranschen
Nyhetssvepet
EFN Marknad
Video: Så investerar du som Warren Buffett
 
ETFMarknaden
Därför skall du investera i vatten
 
EFN Marknad
Video: Småbolagsförvaltarens fyra aktiefavoriter
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
SEB: Åtta vinnare i rapportfloden
 
Inbjudan till teckning av aktier i Zeptagram AB (publ) (annons)
Affärsvärlden
Spararna flockas kring teknikfonder
 
Leva drömmen
Blogg: Screena fonder?
 
Nyfikna Investerare
Sociala mediers inverkan på aktiehandel
 
Nordnet
Video: Aktiesnack med Affärsvärlden – Spel & Betting
 
DagensPS (bild Börskollen)
Blankare snart ett minne blott – se kurvan
 
Affärsvärlden
Erik Pensers Banks husvy – tror att S&P500 når 4500 under året
 
Affärsvärlden
Credit Suisse tror att S&P 500 slutar på 4 300 punkter i år
 
DagensPS (bild Börskollen)
Så hanterar proffsen inflationshotet
 
ETFMarknaden
Över 63 000 Bitcoin-optioner löper ut på fredag

 
Finwire / Börskollen 
Finansinspektionen varnar för finansiella produkter med kryptotillgångar
 
DagensPS (bild Börskollen)
Årets utdelningsfest: 226 miljarder kronor
 
DagensPS (bild Börskollen)
59:e raka året: Coca-Cola höjer utdelningen
 
Finwire / Börskollen 
Kinnevik och VNV Globals portföljbolag Babylon överväger börsnotering

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från fler än 75 olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter, pressmeddelanden, blogginlägg, videoklipp eller rapporterad insynshandel - allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2015. Vår app har laddats ner över 135.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,4 av 5! Vi har ca 80.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev (klicka här för att registrera dig) utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så. Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.