Aktuellt
Efter en mindre "urvädring" under slutet av januari har flera av världens börser åter printat All Time High och den underliggande styrkan håller i sig. Denna vecka har vi tyvärr ingen spännande intervju – vi har dock ett flertal inplanerade framåt under kommande månader samt en mycket intressant tävling inom kort!

Som alltid har vi sållat bland de tusentals nyheter, bloggar, pressmeddelanden och videos som syns hos Börskollen varje vecka och valt ut ett antal blandade inslag som vi hoppas kan mana till läsning.

Trevlig läsning!
/Börskollen
Nyhetssvepet
Dagens PS (bild Börskollen)
Aktierna för vinnarportföljen
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Då kommer börskraschen – risken är påtaglig
 
Affärsvärlden
Yellen ska sammankalla toppregulatorer efter Gamestop-volatiliteten
 
Frida Bratt / Nordnetbloggen (bild Börskollen)
Sex möjliga effekter av “Reddit-fenomenet” på sikt
 
EFN Marknad
Video: Två aktier till din vinterportfölj
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Här är Handelsbankens utdelningsfavoriter
 
Affärsvärlden
SHB-fond tog 27% av allt nysparande
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Chefsstrategen: Räkna med uppgång upp till 15 procent i år
 
Finwire / Börskollen 
Bitcoin kan bli värt 600 000 dollar så småningom - Guggenheims investeringschef
 
Finwire / Börskollen 
Musk stödjer bitcoin, räknar med att snar acceptans på bred front

 
TIN Fonder
Video: Investera i tech: introduktion till våra aktiefonder
 
IG
Video: Lunchwebinar med Ekka Lundin & Mikrit
 
Finwire / Börskollen 
Dagens analysrekommendationer 4 februari
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från fler än 75 olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter, pressmeddelanden, blogginlägg, videoklipp eller rapporterad insynshandel - allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2015. Vår app har laddats ner över 135.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,4 av 5! Vi har ca 80.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev (klicka här för att registrera dig) utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så. Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.