Aktuellt
Vi firar 7 år som tjänst och vill passa på att tacka alla användare för er feedback under dessa år – det hjälper oss att utveckla tjänsten till det bättre! I samband med detta passar vi även på att tävla ut ett par unika Börskollen-västar – perfekt nu när det börjar bli lite kyligt ute! Det räcker med att du gillar inlägget med ett "hjärta" på Instagram eller Twitter så är du med och deltar! Vinnarna koras och annonseras söndagen 12 september.

I övrigt finner du ett fullmatat nyhetsbrev med uppslag och investeringsidéer inom olika teman – allt ifrån kryptovalutor till IPOs och utdelningsaktier!

Trevlig läsning,
/Börskollen
Nyhetssvepet
Börskollen (samarbete)
Möjlighet att teckna i fintechbolaget som tar sikte på de globala marknaderna inom skill games, fantasy sports och social trading
 
EFN Marknad
Video: Turbulenta tider för gamingbolag
 
Börskollen
Sveriges största börsnoterade företag september 2021 – Hela topp 30-listan
 
Börskollen (samarbete)
Stort intresse för NFTs lyfter Zeptacoin – Investera inför stundande notering på kryptobörs
 
Breakit (bild Börskollen)
El Salvador blir första landet i världen med Bitcoin som officiellt betalmedel
 
Finwire / Börskollen
Millennials bakom ökad kryptohandel i Sverige
 
Börskollen (samarbete)
Möjlighet att teckna i förvärvsdrivna tech-inkubatorn inför notering
 
Börskollen
IPO-nytt: IPO i Reddit, svenska dubbelnoteringar att vänta för Oatly och Spotify? – och fler nyheter om kommande noteringar
 
Börskollen
Guide – Bästa och mest stabila utdelningsaktierna september 2021
 
Börskollen (samarbete)
Möjlighet att investera i ett bolag med en multiverksam läkemedelskandidat på väg in i klinik
 
EFN Marknad
Video: Pengarna bakom husdjuren
 
Affärsvärlden
Storbankerna: Så mycket stiger bostadspriserna 2022
 
DagensPS (bild Börskollen)
Risk i värdering av fastighetsbolag enligt ny statistik
 
DagensPS (bild Börskollen)
Dags att positionera din aktieportfölj för 2022

 
Nordnetbloggen
Video: Coronakraschen jämfört med tidigare krascher – vad kan vi lära oss?
 
DagensPS (bild Börskollen)
Småbolagsfonder får tipset – mosar storbolag över tid
 
Aktiekemisten
Sveriges tråkigaste aktie är....zZz....
 
DagensPS (bild Börskollen)
Aktierna som slår snittet: 25 tips för hösten

Halvledare, teknik och hälsa och vård. Aktier i bolag inom något av dessa områden kommer att ligga över snittet i en sannolikt skakig framtida aktiemarknad. Det tror investmentbanken UBS. Det är en AI-teknik, ”random forest”, som ligger bakom beräkningarna när investmentbanken UBS tipsar om aktier som ska klara framtida svängningar på börsen och ge avkastning...

Privata Affärer (bild Börskollen)
Förvaltaren: Fyra storbolag som blivit billigare i sommar
 
DagensPS (bild Börskollen)
Nya börsrekord att vänta – miljarder pumpas in
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vår app har laddats ner över 175.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,5/5! Vi har över 100.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka (2 gånger/vecka under högsäsong och 1 gång/vecka under ledighet/semester). Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.