Läs i webbläsaren. Lägg gärna till oss i din adressbok
Läs fler nyheter på vår hemsida eller ladda ner vår app.
Aktuellt
Vi påminner om att semestertider nu närmar sig och att även vi på Börskollen går in i "semesterläge" under juli månad. Det innebär att vi går ner till ett veckovis nyhetsbrev, istället för sedvanliga två, som kan utkomma under lite varierande dagar respektive vecka.

Vi strävar i vanlig ordning efter att handplocka det mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar, videos och poddar som varje vecka läses in i våra olika flöden. Allt för att du ska få inspiration till nya investeringsidéer och strategier för att successivt utvecklas som investerare, trader eller sparare. 

Vi ligger dock inte helt på latsidan, utan kommer under sommaren att fortsätta utveckla och förbättra tjänsten – så bli inte förvånad om du ser nya uppslag eller funktioner på webben eller i vår populära app.

2022 har hittills varit ett utmanande år för många, och vår bild är att det nog ska bli värre innan det blir bättre, men samtidigt att vi nu antagligen är betydligt närmare slutet än början på denna "björn". Vi vill också påminna att det är under dessa perioder som du utvecklas som investerare och att "efter regn kommer solsken" – sannolikt med fantastiska möjligheter till avkastning för de som inte har bränt ut sig och tröttnat helt. Stay strong!

Önskar er alla en riktigt skön sommar och semester,
/Börskollen
Nyhetssvepet
Dagens PS (bild Börskollen)
De ärver Warren Buffetts miljarder
 
Börskollen (annons)
Sista chansen att teckna i snabbväxande gamingplattformen – VD-intervju med By Mates
 
Affärsvärlden
Hushållen dystrare än under finanskrisen
 
Råvarumarknaden (bild Börskollen)
De höga elpriserna i sommar ser ut att bestå
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Prisraset utökas på bostäder i Stockholm
 
Börskollen (guide)
Topplistor: Bästa fonderna och fondbolagen – och de med högst avkastning just nu
 
Fastighetsspecial
Affärsvärlden
Spararna bottenfiskar i SBB

Det har varit fortsatt tufft på börsen i juni och extra tufft har det varit för SBB - där spararna hos såväl Avanza som Nordnet valt att bottenfiska...
 

Finwire / Börskollen
Affärsvärlden stresstestar svenska fastighetsbolag
 
Hernhag
Blogg: Riskerna med svenska fastighetsaktier del 3 – Preferensaktier bättre än D-aktier
 
Affärsvärlden
Expert efter räntebeskedet: Tveksamt om det räcker
 
Affärsvärlden
Förvaltare: Masspyskos i de större fastghetsaktierna i Sverige
 
Affärsvärlden
SBB: När blir det för billigt?

Ilija Batljans fastighetsbolag har rasat ytterligare och...

Aktietips & Analys
Börskollen (guide)
8 framgångsrika strategier för att hitta köpvärda aktier i juli
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Elbilsbatteriboom i sikte – nu kan du göra aktieklipp
 
Börskollen (guide)
Bästa aktierna inom solenergi, vindkraft och övrig förnyelsebar energi juli
 
Börskollen
Teknisk analys: 10 trendstarka köpkandidater i veckans “Norden topp 10”
 
Sparpodden / Nordnet
Podcast: Vart är råvarupriserna på väg - Christian Kopfer
 
Dagens PS
Raketfart i vapenaktier – så bra går Saab
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Två nya i Swedbanks sektorfavoriter
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Här är vägvisaren för björnmarknaden – eländet inte slut
 

För dig med koll på börsen!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden, insynshandel och blankningar, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde via webb och app – givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förbättra din nyhetsupplevelse genom att ge dig ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden!

I vår smidiga app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Våra nyhetsbrev och övriga utskick
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka där vi handplockar de mest intressanta uppslagen från tusentals olika nyheter. Därutöver skickar vi med jämna mellanrum även relevanta annonsutskick, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst.

Om du inte längre vill erhålla våra utskick, har du altid möjlighet att avregistrera dig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas finner du i vår Dataskyddspolicy och du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vi har över 150 000 unika besökare per månad och vår app har laddats ner över 200 000 gånger sedan start – med ett högt användarbetyg på 4,6/5!

Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så berättar vi mer!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.