Aktuellt
Vi summerar veckans nyhetsflöde där vi har handplockat ett antal blandade populära nyheter från vårt omfattande nyhetsflöde!

Trevlig läsning.
/Börskollen
Nyhetssvepet
DagensPS (bild Börskollen)
Så lär du dina barn att investera
 
Alexander Gustafsson / Nordnetbloggen
Video: Svenska börsen: Vilka bolag kommer skapa tillväxt framåt?
 
Börskollen
IPO-nytt: Svag IPO-debut för Robinhood, svenskgrundande Truecaller mot börsen och flera spännande kommande noteringar
 
DagensPS (bild Börskollen)
Insiders storköper på stark börs

 
SvD Näringsliv (bild Börskolen)
Bästa råden kring ditt sparande
 
Affärsvärlden
Ola Rollén: 2021 ett gratisår
 
DagensPS (bild Börskollen)
Di: Företagen bäst på att förutspå inflationen
 
DagensPS (bild Börskollen)
Fed: räntan oförändrad – ekonomin fortsätter uppåt
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Danske: Kraftigt fall för bopriserna i Stockholm
 
Affärsvärlden
Erik Thedéen: Sänkt ränteavdrag räcker inte
 
Affärsvärlden
Delårsrapporterna klart bättre än väntat
 
Privaat Affärer (bild Börskollen)
Kapitalförvaltaren: Aktier att köpa just nu
 
DagensPS (bild Börskollen)
Risk för börsras? Se likheterna med techbubblan

I takt med att börsen fortsätter uppåt och värderingarna stiger höjs allt fler röster om risk för börsras. Dit hör den amerikanska förvaltarjätten Morgan Stanley Asset Management (MSAM) som ser oroande likheter med den så kallade techbubblan vid millenniumskiftet.

ETFMarknaden
Tre tidlösa investeringsprinciper
 
DagensPS (bild Börskollen)
Här är aktieägarnas nya favoriter – Investor i topp
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vår app har laddats ner över 175.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,5/5! Vi har över 100.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev (klicka här för att registrera dig) utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så. Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.