Läs i webbläsaren. Lägg gärna till oss i din adressbok
Läs fler nyheter på vår hemsida eller ladda ner vår app.
Nyhetssvepet
Affärsvärlden
Blankaren: SBB:s värdering av JM absurd
 
Börskollen
IPO-kollen: Därför rekommenderar AFV och Di att teckna Engcon
 
Affärsvärlden
Experter: Två dubbelhöjningar av Riksbanken kan ligga i korten
 
Börskollen (annons)
”Över 100 % tillväxt varje månad i år” – Teckna i snabbväxande E-sportbolaget By Mates
 
Miljonär innan 30 (bild Börskollen)
Blogg: Ska man agera eller sitta lugnt i båten?
 
Börskollen (annons)
Hon startade ängelnätverket som hon själv saknade – Nu kan du ansöka!
 
Aktietips & Analys
Privata Affärer (bild Börskollen)
Hernhag: Kommande storsmällar på börsen

Aktiemarknaden må överreagera ibland, men många gånger innebär långa och djupt fallande kurstrender att något riktigt negativt kommer att hända. Undantag är när det helt enkelt handlar om att värderingen kommit ned på grund av övervärdering eller annan typ av marknadsläge.
 

Finwire / Börskollen
Investor är investmentbolaget med extra allt - Di sätter köp
 
Ten Bagger
Video: Market update 13 juni - S&P 500
 
Affärsvärlden
Förvaltare: Mörker nu - men på ett års sikt stiger Stockholmsbörsen
 
Finwire / Börskollen
Jeremy Siegel menar att S&P redan har diskonterat en recession - 'vi är närmare botten än toppen'
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Goldman: Räkna med hökaktig Fed på onsdag
 
Finanstid
Veckans TA – S&P 500, SSAB och Zaptec
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Om inflationen består är det här du ska ha pengarna

Prisuppgången på olja i kombination med entré för inflationen har fått ekonomer att dra paralleller med 1970-talet som karaktäriserades av en oljeprischock och tvåsiffrig inflation. Det var ett förskräckligt decennium för aktiemarknaden med en börs som realt föll med 40 procent under 10 år. Real avkastning Men det fanns då, liksom nu, tillgångar som steg...
 

Finwire / Börskollen
Börsveckan ger köpråd för Wallenstam, Intervacc och Lidds
 
ETFMarknaden
Amerikanska köp får uranaktierna att stiga
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Hedgefondförvaltare: Guld kommer att stiga
 
Finwire / Börskollen
Nobelpristagaren Robert Shiller ser en 'god chans' för recession i USA - BN
 

För dig med koll på börsen!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden, insynshandel och blankningar, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde via webb och app – givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förbättra din nyhetsupplevelse genom att ge dig ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden!

I vår smidiga app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Våra nyhetsbrev och övriga utskick
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka där vi handplockar de mest intressanta uppslagen från tusentals olika nyheter. Därutöver skickar vi med jämna mellanrum även relevanta annonsutskick, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst.

Om du inte längre vill erhålla våra utskick, har du altid möjlighet att avregistrera dig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas finner du i vår Dataskyddspolicy och du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vi har över 150 000 unika besökare per månad och vår app har laddats ner över 200 000 gånger sedan start – med ett högt användarbetyg på 4,6/5!

Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så berättar vi mer!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.