Aktuellt
Vi räknar med att du redan har fått nog av 1:a aprilskämt vid det här laget så du behöver inte oroa dig för några "fällor" i veckans nyhetsbrev. Istället serverar vi en rykande färsk (och fullt seriös) intervju med den mycket uppskattade daytradern Ekka Lundin som vi starkt rekommenderar att du tar del av under påskledigheten!

I övrigt en del utvalt mixat innehåll från våra olika källor om allt från specifika aktier, marknaden som helhet, bitcoin och utdelningar som vi hoppas kan komma att uppskattas.

Önskar dig nu en fantastiskt skön påskledighet!
/Börskollen
Börskollen
Börskollen-intervju med daytradern Ekka Lundin

Vi följer upp de mycket uppskattade tradingintervjuerna med Paper Chaser och BörsFågeln och denna gång har turen kommit till ingen mindre än Ekka Lundin. Han delar med sig av sin resa, vikten av att hitta sin “stil”, de egenskaper som han tror är viktiga för att lyckas som trader, lärdomar från coronakraschen och mycket mer. Denna intervju vill du i vanlig ordning inte missa!

Nyhetssvepet
DagensPS (bild Börskollen)
Analys: Hållbarhetsaktierna du ska tanka
 
Affärsvärlden (bild Börskollen)
Podcast: Afv Analys – Fyra köpvärda tillväxtbolag
 
Affärsvärlden
Spararna lockas av kursförlorare
 
Affärsvärlden
Fondspararna lämnar förnyelsebar energi
 
EFN Marknad
Video: Halvledarkrisen: världspolitik och bitcoin
 
DagensPS (bild Börskollen)
Goldman: ”Bitcoin än en del av framtiden”
 
DagensPS (bild Börskollen)
Analys: ”Billiga aktier som slår big tech”
 
Affärsvärlden
SEB: Börsen kan fortsätta uppåt trots stigande räntor
 
ETFMarknaden
En ETF för investmentbolag
 
Alexander Gustafsson / Nordnetbloggen (bild Börskollen)
5 steg för att kunna leva på utdelningar
 
Finanstid
Vätgassektorn kommer vara 150 gånger större år 2030 – Metacon rusar
 
Finwire / Börskollen
Wedbush: Elfordonssektorn är full av långsiktiga möjligheter - TAM om 5 biljoner dollar
 
Finwire / Börskollen 
Biden har presenterat nya infrastrukturplanen, väntas skapa miljontals jobb
 
Finwire / Börskollen 
Fem banker inleder bevakning av Cint, fyra köpråd och en behåll-rekommendation
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från fler än 75 olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter, pressmeddelanden, blogginlägg, videoklipp eller rapporterad insynshandel - allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2015. Vår app har laddats ner över 150.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,4 av 5! Vi har över 100.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev (klicka här för att registrera dig) utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så. Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.