Aktuellt
Vi är nu i sluttampen av en skön semesterperiod och det är snart dags att återgå till den mer "normala" vardagslunken. Vi hoppas ni är lika taggade som oss, där vi tror på en händelserik börshöst med fortsatt stort fokus på förhållandet mellan värde-/tillväxtaktier, inflation, räntor, centralbanker, tapering osv. Som vanligt kommer vi mata på med återkommande nyhetsbrev, spännande intervjuer med duktiga börsprofiler, tävlingar och intressanta erbjudanden att ta del av!

Nedan ett i vanlig ordning fullmatat nyhetsbrev med utvalda inspirerande nyheter, bloggar, videos och poddar från veckan som gått!

Trevlig läsning,
/Börskollen
Börskollen
Börskollen-intervju med investerarbröderna Max och Jesper Henrikson

I denna mycket matiga intervju får du chansen att bättre lära känna investerarbröderna Max och Jesper Henrikson – för många antagligen redan bekanta via Twitter-flödet och deras blogg. Herrarna delar friskt med sig av sin resa, sin GARP-inriktade investeringsfilosofi med ena benet i “värde” och det andra i “tillväxt” samt massor av värdefulla tips för dig som vill utvecklas som investerare.

Nyhetssvepet
DagensPS (bild Börskoilen)
Håll i hatten – tuffare tider väntas på börsen
 
Affärsvärlden
Märkligt tyst om den viktigaste räntan
 
Börskollen (annons)
Bli en bättre aktiesparare – Prova Unga Aktiesparare ett helt år för endast 199 kr
 
Smartsnål
Så lång tid tar det att spara ihop en miljon
 
DagensPS (bild Börskollen)
Professor slår fast: Pengar är visst lycka
 
DagensPS (bild Börskollen)
Svenskt vatten dubbelt så dyrt om 20 år
 
Affärsvärlden
”Fed bör minska stimulanserna”
 
Realtid (bild Börskollen)
FI varnar för bedragare i sociala medier
 
DagensPS (bild Börskollen)
Forbes listar USA:s hundra rikaste selfmade-kvinnor
 
DagensPS (bild Börskollen)
Topp 12 – de viktigaste kommentarerna om klimatrapporten
 
Frida Bratt / Nordnetbloggen (bild Börskollen)
Skyhöga premier ger risk för dubbelsmäll
 
DagensPS (bild Börskollen)
Ägarbolagens värderingar på börsen börjar likna en bubbla
 
Finwire / Börskollen 
Marknaden kan vara i den 'största bubblan i min karriär' - Rich Bernstein
 
DagensPS (bild Börskollen)
Håll koll – här kurvan som styr börsen just nu
 
DagensPS (bild Börskollen)
Sveriges bästa aktie har rusat 10 213 procent
 
Market Makers
Podcast: 13 Tips För Att Lyckas Med Aktier
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vår app har laddats ner över 175.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,5/5! Vi har över 100.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev (klicka här för att registrera dig) utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så. Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.