Aktuellt
Veckans andra nyhetsbrev är fullmatat med uppslag till nya investeringsidéer inom vitt skilda bolag, branscher, teman och tillgångsklasser – utvalda från det omfattande nyhetsflöde som löpande hämtas från våra 110+ olika anslutna providers!

Trevlig läsning,
/Börskollen
Börskollen (annons)
Teckna units i innovativt svenskt spel- och affiliatemarknadsföringsbolag inför notering på First North
 
Nyhetssvepet
DagensPS (bild Börskollen)
Världens börser kan krascha: ”Buffett-indikatorn” 142 procent
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Förvaltaren: Tre fastighetsbolag vi tror på
 
Sista chansen att teckna i bolaget med en multiverksam läkemedelskandidat på väg in i klinik (annons)
Börskollen (annons)
Svensk kryptovaluta vill förändra cannabisbranschen i grunden – Teckna CanCoin inför kommande notering
 
Finwire / Börskollen
Storbanken: Bitcoin kan nå 100 000 dollar i år eller början av nästa år
 
DagensPS (bild Börskollen)
Investerarens guide till Cardano
 
Nyfikna Investerare
Allt du behöver veta om NFTs (Non Fungible Tokens)
 
Affärsvärlden (kräver gratisinlogg)
Här är Handelsbankens verkstadsfavoriter
 
Nordnetbloggen (bild Börskollen)
Investmentbolagens överavkastning – men är det värt premie?
 
Börskollen (annons)
Här är svenska fondroboten som presterat bäst
 
Framtidsfeministen (bild Börskollen)
Genvägen till frihet: så stora passiva inkomster behöver du
 
Breakit 
Söder Sportfiske kraftigt upp under premiären – som väntat
 
EFN Marknad
Risker och möjligheter med onoterade investeringar
 
Möjlighet att teckna i förvärvsdrivna tillväxtinkubatorn inför notering (annons)
Finanstid
Snart tar tusentals robotar över 100,000 svenska jobb
 
Finwire / Börskollen
Dessa sex aktier har idag noterat nytt årshögsta
 
DagensPS (bild Börskollen)
Stjärnförvaltare: Fem guldkorn på börsen

Fyra högt rankade fondförvaltare som enligt Di ”utklassat index” pekar ut fem guldkorn till aktier som de tror kan utklassa börsen. I år är Stockholmsbörsens OMXSPI-index upp 28 procent, men det finns fortfarande guldkorn på marknaden, enligt fyra toppförvaltare för småbolagsfonder som tidningen har talat med och som nu alltså guidar aktiesparare till fem aktier...

DagensPS (bild Börskollen)
Bolagen som blev årtiondets främsta börsraketer
 
DagensPS (bild Börskollen)
De techbolag som växer mest i Sverige – hälsa dominerar
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vår app har laddats ner över 175.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,5/5! Vi har över 100.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka (2 gånger/vecka under högsäsong och 1 gång/vecka under ledighet/semester). Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.