Läs i webbläsaren. Lägg gärna till oss i din adressbok
Läs fler nyheter på vår hemsida eller ladda ner vår app.
Nyhetssvepet
Börskollen (guide)
Bästa fonderna 2022 – Topplistor: Fonderna med bäst avkastning
 
Finwire / Börskollen
Svensk spelflykt bäddar för bud i sektorn - Di
 
Börskollen (annons)
Möjlighet att investera i ett iGaming-bolag i stark tillväxt redo för nya marknader
 
Börskollen
IPO-kollen: Så gick de senaste börsdebuterna, svenska spac-trion handlas rekordlågt och 4C Strategies mot börsen
 
Aktietips & Analys
Dagens PS (bild Börskollen)
Så investerar världens rikaste familj

Familjen Walton är världens rikaste familj och att plagiera deras börsportfölj efter bästa förmåga kan bli starten på ett guldkantat liv. Många när drömmen om ekonomiskt oberoende och vägen dit bör rimligen vara att följa de som redan är där och har lyckats...
 

Finwire / Börskollen
MS: Bear market-rally har börjat i USA – men efter det nya nedgångar
Dagens PS (bild Börskollen)
Swedbank: De är vinnare på kronraset
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Aktiechefen: Banker och telekomoperatörer intressanta sektorer
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Elon Musk: Så lång blir USA:s recession
 
Finwiire / Börskollen
Bank of America ser köpläge i kinesiska elbilstillverkaren Nio
 
Finwire / Börskollen
Danske Bank intar mer defensiv investeringsstrategi
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Därför är Warren Buffett en av få börsvinnare

Wall Street-nestorn Warren Buffett ändrar inte sin envetna investeringsfilosofi och just därför är han en av få vinnare på en turbulent börs. Enligt Bloombergs rikemanslista är Warren Buffett – i skrivande stund femma på listan...
 

Dagens PS (bild Börskollen)
Amerikansk recession nära: ”risken mycket, mycket hög”
 
Fibwire / Börskollen
JP Morgan höjer flera kinesiska teknikbolag till övervikt
 
Finwire / Börskollen
WSJ: Om historien har rätt har börsen mer fallhöjd
 
Affärsvärlden
Swedbank: SSAB in i värmen - här är våra sektorfavoriter
 

För dig med koll på börsen!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden, insynshandel och blankningar, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde via webb och app – givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förbättra din nyhetsupplevelse genom att ge dig ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden!

I vår smidiga app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Våra nyhetsbrev och övriga utskick
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka där vi handplockar de mest intressanta uppslagen från tusentals olika nyheter. Därutöver skickar vi med jämna mellanrum även relevanta annonsutskick, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst.

Om du inte längre vill erhålla våra utskick, har du altid möjlighet att avregistrera dig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas finner du i vår Dataskyddspolicy och du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vi har över 150 000 unika besökare per månad och vår app har laddats ner över 200 000 gånger sedan start – med ett högt användarbetyg på 4,6/5!

Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så berättar vi mer!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.