Läs i webbläsaren. Lägg gärna till oss i din adressbok
Läs fler nyheter på vår hemsida eller ladda ner vår app.
Nyhetssvepet
Realtid (bild Börskollen)
Allt fler svenska gröna unicorns
 
Börskollen (annons)
Möjlighet att investera i en snabbväxande nisch-aktör inom digital hälsa
 
Finwire / Börskollen
Evolutions vd om rapporten: 'den är falsk' - Di
 
Börskollen (annons)
De här påverkar börsen 2022 – Experten tipsar; så bör du tänka!
 
Börskollen
IPO-nytt: Neutralt råd för årets första notering; blockkedje-spac:en Hodl
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Högsta inflationen på 28 år
 
Aktietips & Analys
EFN Marknad
Video: Analyschefens tre aktiefavoriter

Storytel, Millicom och Ratos är tre bolag som Paretos analyschef Stefan Wård har höga förhoppningar på inför 2022. I EFN Marknad berättar han varför.

Börskollen (annons)
Investera i framtidens diabetesvård
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Morgan Stanley hissar tio asiatiska aktier
 
Finwire / Börskollen
Amazon och Netflix bland Monness internetfavoriter under 2022
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Goldman Sachs satsar på värdeaktier i år
 
SvD (bild Börskollen)
Blandad kompott från storbanker i USA
 
Finwire / Börskollen 
Handelsbanken gör flera byten i sin fokuslista
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Guide för att hitta säkra investeringar

Det råder förvirring på finansmarknaden just nu och det är svårt att hitta säkra investeringar. Meningarna går isär hos experterna vilken inflation och ränta vi kan förvänta oss framöver. På hemmaplan tror ansedda KI (Konjunkturinstitutet) att inflationen 2024 kommer ligga på 2,4 procent, 10-årsräntan på 2,1 procent och BNP-tillväxten på 1,4 procent. Det innebär en fortsatt...

Affärsvärlden 
Handelsbanken höjer Addlife till köp – Covid-boostat kvartal bör ge skjuts i resultatet
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Chefsstrategen: Signaler om kinesiska stimulanser ger hopp inför 2022
 
IG / Börssnack
Podcast: Lyssnarfavoritens utsikter
 
Dagens PS (bild Börskollen)
JPMorgan räknar med rekordresultat från Apple
 

För dig med koll på börsen!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden, insynshandel och blankningar, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde via webb och app – givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förbättra din nyhetsupplevelse genom att ge dig ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden!

I vår smidiga app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Våra nyhetsbrev och övriga utskick
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka. Därutöver skickar vi med jämna mellanrum även relevanta annonsutskick, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Om du inte längre vill erhålla våra utskick, har du altid möjlighet att avregistrera dig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas finner du i vår Dataskyddspolicy och du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vår app har laddats ner över 200 000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,5/5! Vi har omkring 200.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6 000 nyheter varje månad.

Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så berättar vi mer!


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.