Aktuellt
"Rapportfloden" är i full gång med enorma mänger information som på kort tid ska värderas av investerarkollektivet. Det är lätt att man missar viktiga nyheter och pressmeddelanden och vi vill därför åter passa på att belysa vår smidiga funktion med bolagsbevakning och automatiska pushnotiser. Ladda ner vår app, skapa ett konto (givetvis helt gratis) och välj dina favoritbolag som du vill bevaka. Därefter kan du luta dig tillbaka och få en pushnotis direkt i mobilen när t.ex kvartalsrapporten (eller någon annan nyhet) trillar in. Vi har sammanställt en kort artikel om hur du enklast kommer igång!

I dagens nyhetsbrev finner du dessutom några spännande investeringsmöjligheter, några uppslag om skillnaderna mellan hur kvinnor och män förhåller sig till investeringar och sist men inte minst försöker Ara från EFN Marknad besvara den hett omtvistade frågan "Har storleken verkligen betydelse?" (fniss).

Trevlig läsning (i snökaoset – och vi som trodde våren var här...),
/Börskollen
Börskollen
Kom igång med bolagsbevakning i Börskollen på 3 minuter
 
Nyhetssvepet
DagensPS (bild Börskollen)
SEB: Börsen fortsätter upp – de här aktierna ska du ha
 
Börskollen (annons)
Möjlighet att investera i ett blockkedje-bolag med nästa generations säkerhetslösning
 
DagensPS (bild Börskollen)
Investors vd varnar för börsras
 
Affärsvärlden
Erik Penser Bank bedömer att tillväxtsektorer har mer att ge
 
Börskollen (annons)
Framtidens smarta byggnader är här – teknikbolaget genomför emission
 
Nyfikna Investerare
Investeringsmöjlighet i hypnosappen Powermind

 
Finwire / Börskollen 
IPO-marknaden kan sätta rekord i sommar - EY
 
Realtid (bild Börskollen)
Spac-noteringar i USA spränger gränsen om 100 miljarder dollar
 
ETFMarknaden
Så här kan du investera på fastighetsmarknaden
 
Affärsvärlden
SBAB tror på sjunkande bostadspriser
 
DagensPS (bild Börskollen)
Vaccinationsrally – sektorn att äga när smittan avtar
 
Finwire / Börskollen 
Värdeinvesterare anser att aktiemarknaden är i stort sett rimligt värderad
 
Direkt Studios
Hållbarhetssnack med Feminvest - så vill kvinnor investera 2021
 
Affärsvärlden
Så skiljer sig mäns och kvinnors fondsparande åt
 
Finwire / Börskollen 
Biden vill minska USA:s växthusgasutsläpp med minst 50 procent fram till 2030 - WP
 
Finwire / Börskollen 
Norska oljefondens avkastning blev 4 procent i första kvartalet
 
EFN Marknad
Skillnaden mellan små och stora bolag
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från fler än 75 olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter, pressmeddelanden, blogginlägg, videoklipp eller rapporterad insynshandel - allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2015. Vår app har laddats ner över 150.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,4 av 5! Vi har över 100.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev (klicka här för att registrera dig) utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så. Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.