Läs i webbläsaren. Lägg gärna till oss i din adressbok
Läs fler nyheter på vår hemsida eller ladda ner vår app.
Nyhetssvepet
Nordnetbloggen (bild Börskollen)
Nato-medlemskap – påverkar det dina investeringar?
 
Börskollen (annons)
Självkörande jordbruksrobotar ska minska kemisk besprutning – Bli delägare i det innovativa hållbarhetsbolaget
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
SEB: Kraftig nedgång i hushållens boprisförväntningar
 
Unga Aktiesparare
Spara framgångsrikt med enkla rutiner
 
Börskollen
IPO-nytt: AFV om lågprisoperatören My Beat, ellastbilstillverkare Volta Trucks och medicinteknikbolag A3P mot börsen?
 
Börskollen (annons)
Kryptoteknikbolaget rider på starka trender inom krypto och influencer marketing – Möjlighet att investera i nya kryptovalutan
 
Aktietips & Analys
Dagens PS (bild Börskollen)
Stjärnförvaltare: Ignorera inte köptillfället

Efter årets sämsta börsdag på Wall Street (i torsdags) ser stjärnförvaltare köplägen – var ”taktisk” och köp i dippen, säger proffset. Enligt kapitalförvaltaren Michael Yoshikami bör förvaltare hålla sig lugna i stället för att få panik. Dramatiken på börserna just nu med extremt hög volatilitet ger ett gyllene köptillfälle i aktier, anser han efter kursslakten...
 

Finwire / Börskollen
Bernstein: Stor sannolikhet att Philip Morris genomför köp av Swedish Match
 
Finwire / Börskollen
Danske Bank varnar för fortsatt stora kurssvängningar i närtid – ser inte skäl att öka exponeringen
Ten Bagger
Video: Upp till bevis för Bulls! - S&P 500 och NASDAQ 100 efter Fed och utsikter för veckan!
 
Börskollen (annons)
Fondroboten med högst riskjusterad avkastning – “Därför presterar vi”
 
Privata Affärer
Hernhag: Fastighetsbäbisen har kastats ut med börsbadvattnet
 
Avanzabloggen (bild Börskollen)
Experten om förväntningarna på fastighetsbolagen 2022
 
Råvarumarknaden (bild Börskollen)
Är uppgången i råvarupriserna hållbar?

Råvarupriserna har stigit kraftigt sedan invasionen av Ukraina den 24 februari, särskilt för råvaror som produceras i Ryssland och Ukraina. Det inkluderar vete, olja och naturgas, såväl som andra nyckelmetaller som aluminium, palladium och koppar.  Men råvarupriserna steg långt innan kriget började, vilket bidrog till ett inflationstryck som inte setts sedan början av 1980-talet...
 

Affärsvärlden
Bo Becker: Håller den hållbara avkastningen?
 
Finwire / Börskollen
Nvidia ett av de bästa tillväxtföretagen inom sin bransch - Morgan Stanley återupptar bevakning med jämvikt
 
Finwire / Börskollen
Proacts aktie ännu mer köpvärd - Di
 
Finwire / Börskollen
Dagens Industri köprekommenderar Medicover - ser uppsida på 40 procent
 

För dig med koll på börsen!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden, insynshandel och blankningar, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde via webb och app – givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förbättra din nyhetsupplevelse genom att ge dig ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden!

I vår smidiga app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Våra nyhetsbrev och övriga utskick
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka. Därutöver skickar vi med jämna mellanrum även relevanta annonsutskick, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Om du inte längre vill erhålla våra utskick, har du altid möjlighet att avregistrera dig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas finner du i vår Dataskyddspolicy och du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vår app har laddats ner över 200 000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,6/5! Vi har omkring 200 000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6 000 nyheter varje månad.

Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så berättar vi mer!


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.