Läs i webbläsaren. Lägg gärna till oss i din adressbok
Läs fler nyheter på vår hemsida eller ladda ner vår app.
Aktuellt
Med dagens nyhetsbrev passar vi också på att tillönska alla ett riktigt skönt midsommarfirande. Under kommande vecka gäller som vanligt två nyhetsbrev, varpå vi därefter under hela juli månad växlar ner till sommarfrekvens med endast ett nyhetsbrev per vecka!

Lycka till därute,
/Börskollen
Nyhetssvepet
Dagens PS (bild Börskollen)
Bostadspriserna dyker i Stockholm – läget värre än statistiken
 
Avanzabloggen (bild Börskollen)
Sälja eller köpa först? 7 tips inför bostadsköpet
 
EFN Marknad
Video: Så agerar börsproffsen inför sommaren
 
Börskollen (annons)
Teckna i Real Canna Seeds som tar sikte på läkemedelsindustrin med högkvalitativa cannabisfrön
 
Fastighet
Hernhag
Riskerna med svenska fastighetsaktier 2022: Del 1 – Räntechocken och min exponering

Mer eller mindre alla fastighetsaktier på Stockholmsbörsen har rasat under 2022. Det beror på att räntorna har stigit snabbare än någonsin, om vi räknar procent och inte procentenheter. För fastighetsbolagen kan det handla om från 1 procent till 5-6 procent, vilket innebär 5 procentenheter motsvaran...
 

Affärsvärlden
Handelsbanken sänker tre fastighetsbolag - men höjer två
 
Börspodden
Podcast: Avsnitt 461 – Paniken i SBB
 
Aktietips & Analys
Ten Bagger
Video: Market update 22 juni - Midsommaravsnittet!
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Swedbanks nya favoriter i hälsovårdssektorn
 
Privata Affärer  (bild Börskollen)
SocGen: Amerikanska aktiemarknaden kan falla ytterligare 33 procent
 
Avanzabloggen (bild Börskollen)
Så sparar miljonärerna 2022
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Nordnet: Här är miljonärernas favoritaktier

Investmentbolag och hårt utbombade kvalitetsbolag ligger i topp på köplistan när Sveriges mest förmögna aktiesparare shoppar loss efter kursraset på Stockholmsbörsen, visar en genomgång av Nordnet.
 

Dagens PS (bild Börskollen)
Oljepriset har tiofaldigats och prognoser spretar – vad händer?
 
Redeye After Hours
Podcast: #6 –  Defensiva Aktier
 
Affärsvärlden
Strateg: Atlas, Nibe och Investor är intressanta aktier - men detta ska man rata
 
Unga Aktiesparare
"Attraktivt för aktieägare"
 

För dig med koll på börsen!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden, insynshandel och blankningar, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde via webb och app – givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förbättra din nyhetsupplevelse genom att ge dig ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden!

I vår smidiga app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Våra nyhetsbrev och övriga utskick
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka där vi handplockar de mest intressanta uppslagen från tusentals olika nyheter. Därutöver skickar vi med jämna mellanrum även relevanta annonsutskick, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst.

Om du inte längre vill erhålla våra utskick, har du altid möjlighet att avregistrera dig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas finner du i vår Dataskyddspolicy och du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vi har över 150 000 unika besökare per månad och vår app har laddats ner över 200 000 gånger sedan start – med ett högt användarbetyg på 4,6/5!

Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så berättar vi mer!

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.