Aktuellt
Med knappt två veckor kvar av 2020 börjar blickarna nu riktas mot nästa år. Nedan finner du ett fullmatat nyhetsbrev med tankar och investeringsidéer för 2021.

Vi passade också på att genomföra en omröstning där vi frågade våra Twitter-följare om hur de tror att avkastningen för helåret 2021 blir – och precis som för analytikerkåren verkar det generellt råda positiva tongångar!

Vi siktar på att hinna med ytterligare 1-2 nyhetsbrev före årskiftet och väntar med våra jul- och nyårshälsningar tills dess. Under 2021 har vi en hel del kul att annonsera på utvecklingsfronten och räknar dessutom med att hålla ett högt tempo med våra mycket uppskattade intervjuer samt har redan ett par boktävlingar inplanerade. Vi hoppas att ni är lika taggade inför det nya året som vi på Börskollen är!

Trevlig läsning!
/Börskollen
Annons
Varför är månadssparande i fonder en vinnarstrategi på sikt?

Gör som fondproffsen: starta ett sparavtal och fondspara varje månad.
Börskollen
Poll: Hur presterar Stockholmsbörsen (OMXSPI) under helåret 2021?

Vi tog reda på vad Twitter-communityn tror om framtiden!
Nyhetssvepet
Pareto
Video: Paretos bästa investeringsidéer 2021
 
EFN Marknad
Video: Hetaste placeringstipsen inför 2021
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Tolv amerikanska aktier för 2021
 
Börsvärlden
GP Bullhound spår tio tekniktrender för 2021
 
Annons
Lyssna på Nassim Taleb och Michael Lewis på SKAGEN Fonders digitala nyårskonferens 12 januari
Privata Affärer (bild Börskollen)
Hernhag: Bara vissa aktier känns som bubblor
 
Annons
Scandinavian House – nästa generations handelshus i Kina
 
Börsvärlden
Goldman Sachs vd oroad över senaste tidens marknadseufori inom IPO:er
 
Börsvärlden (bild Börskollen)
Aphria och Tilray går samman för att skapa världens största cannabisbolag
 
Annons
Bli delägare i foodtech-aktien - Analyshuset ser potentiell uppsida på 220 procent
 
Affärsvärlden
Danske: Nyhetsflödet måste överraska positivt för mer börsuppgång
 
Börsvärlden
Varierande utsikter för svensk fastighetssektor 2021 - Nordic Credit Rating
 
Frida Bratt / Nordnetbloggen
Tipsen till dig som vill ge bort aktier i julklapp
 
Bolagsanalyser
Kalqyl (bild Börskollen)
Analys: Carasent
 
Kalqyl (bild Börskollen)
Analys: Allegro
 
Redeye (bild Börskollen)
Embracer Group: Loading the Next Level
Market Makers / Podcast 
Podcast: #162 Adobe & DocuSign

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från fler än 75 olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter, pressmeddelanden, blogginlägg, videoklipp eller rapporterad insynshandel - allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2015. Vår app har laddats ner över 135.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,4 av 5! Vi har ca 80.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så.
Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.