Aktuellt
Börskollen har passerat milstolpen 150.000 appnedladdningar sedan start och vill fira detta tillsammans med alla er fantastiska läsare genom en tävling med chans att vinna en sprillans iPhone 12. Tävlingen pågår tills på lördag och du deltar via antingen Instagram, Twitter eller Facebook. Sprid också gärna ordet om Börskollen till dina nära och kära!

Utöver det finner du ett fullmatat nyhetsbrev med utvalda nyheter från den gångna veckan.

Trevlig läsning!
/Börskollen
Annons
Plattformsteknologi inom cancerbehandling och diagnostik tar steget mot First North
Nyhetssvepet
Dagens PS (bild Börskollen)
Di listar de största hoten mot börsen
 
ETFMarknaden (bild Börskollen)
Cannabisfonderna rusar 65 procent på bättre branschförhållanden
 
Annons
Increasors tillväxtstrategi – hur är det möjligt?
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Professorns råd: Så ska du investera på börsen
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Fondförmögenhet slår rekord – igen
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Riksbanken: Nollränta åtminstone till 2024
 
Privata Affätrer (bild Börskollen)
Bolagen med högst direktavkastning
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Stor risk att bostadspriserna kraschar
 
Finwire / Börskollen
Bitcoin klättrar till nya rekordhöjder efter nyhet att Tesla köpt för 1,5 miljarder dollar
 
Affärsvärlden
De 15 hedgefondförvaltare som tjänade mest 2020 drog in totalt 23,2 miljarder
 
Realtid (bild Börskollen)
83 miljarder i SPAC-transaktioner 2020 – 2021 redan mot rekord
 
Affärsvärlden
DNB tror på en ljus börsvår
 
Affärsvärlden
SEB ser potential för fortsatt stigande börser
 
Affärsvärlden
Finansinspektionen vill se provisionsförbud
 
Affärsvärlden
Yellen: Full sysselsättning i USA 2022 om Bidens stödpaket godkänns
 
Kalqyl
Write-up: Netflix
 
Olof Palme dÒr
Passiva flöden – Del 1: Nedgången
 
Olof Palme dÒr
Passiva flöden – Del 2: Återhämtningen
 
Olof Palme dÓr
Passiva flöden – Del 3: Positionering
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från fler än 75 olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter, pressmeddelanden, blogginlägg, videoklipp eller rapporterad insynshandel - allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2015. Vår app har laddats ner över 135.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,4 av 5! Vi har ca 80.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev (klicka här för att registrera dig) utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så. Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.