Aktuellt
I veckans nyhetsbrev vill vi passa på att tillönska er alla en riktigt skön jul. Vi sparar dock vår nyårshälsning till nästa vecka!

God jul!
/Börskollen
Nyhetssvepet
Frida Bratt / Nordnetbloggen (bild Börskollen)
Så hittar du klimatvänliga aktier
 
Frida Bratt / Nordnetbloggen
Spaning: Fem teman för ditt fondsparande 2021
 
Annons
Lyssna på Nassim Taleb och Michael Lewis på SKAGEN Fonders digitala nyårskonferens 12 januari
EFN Marknad
Video: Skyhöga techvärderingar avskräcker inte förvaltaren
 
Direkt Studios
Video: "Investera som proffsen" Investerarmötet – Gameday-Live
 
Annons
Fondproffsen om vinnarstrategin: 5 skäl till att börja månadsspara i fonder
Börsvärlden
Penser Bank förväntar sig att S&P 500 stänger kring 4 500 i slutet av 2021
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Så här ser decenniets vinnar- och förlorarlista ut
 
Affärsvärlden
Mäklare ser stigande villapriser 2021
Börsvärlden
Kongressen röstar igenom nya coronastödpaketet
 
Direkt Studios
Video: Healthcare Direkt Vaccinspecial
 
Börsvärlden
Di listar bolagen som vill till börsen nästa år - bland annat Apotea
 
Nyemissioner.se (bild Börskollen)
6 större företag som ska noteras under 2021
 
Finwire / Börskollen (bild Börskollen)
'Dröjer inte länge innan det trillar in bud på Fortnox' - AFV:s Börsgolvet

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från fler än 75 olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter, pressmeddelanden, blogginlägg, videoklipp eller rapporterad insynshandel - allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2015. Vår app har laddats ner över 135.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,4 av 5! Vi har ca 80.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så.
Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.