Aktuellt
Igår gick vi ut med ett specialnummer med fokus på "noteringsfesten" som just nu råder på världens börser – om du missade detta finns det att ta del av här. Dagens ordinarie nyhetsbrev är fullmatat med blandade uppslag och lite extra fokus på fotbolls-EM och vilka aktier som kan gynnas av detta!

Du finner också ett antal aktuella investeringserbjudanden att ta ställning till, samt en del fokus på makro, inflation och centralbanker samt hur olika duktiga investerare väljer att positionera sig utifrån detta. På samma tema slår vi ett slag för bloggaren Kortsikt som mycket väl sammanfattar gårdagens event från amerikanska FED och hur framtiden kan tänkas spela ut sig!

Vissa användare har dessvärre haft problem med sina pushnotiser under den senaste veckan. Om du är en av dessa rekommenderar vi att du loggar ut/in på nytt i appen. Vi skrev ihop en kort artikel om "buggen" som du läser här.

Detta och mycket mer i dagens fullmatade nyhetsbrev!
/Börskollen
Börskollen
Börskollen sponsrar investerartävling för aktieintresserade högstadie- och gymnasieelever
 
Nyhetssvepet
Direkt Studios
Video: Fondsparardagen – Senaste fondtrenderna med de hetaste gästerna!
 
Börskollen (annons)
Rusning efter Zeptacoin i pre-sale inför höstens notering
 
Kortsikt (bild Börskollen)
FED vill se mer jobbdata
 
Affärsvärlden
Goldmans finanschef: Inflationen troligtvis övergående
 
Börskollen (annons)
Sista chansen att teckna i framtidens säkerhetsbolag
 
Affärsvärlden
Druckenmiller: Federal Reserve vaggar in investerarna i en falsk känsla av trygghet
 
Börskollen (annons)
Teckna i investeringsbolaget som accelererar bolag i framtidsbranscher
 
Finwire / Börskollen 
Paul Tudor Jones satsar på råvaror, krypto och guld om Fed fortsätter ignorera inflationssiffror
 
Finwire / Börskollen 
Richard Bernstein tror bitcoin är en bubbla och ser olja som den mest förbisedda bullmarknaden
 
Affärsvärlden
UBS höjer sina oljeprisprognoser
 
Börskollen (annons)
Starkt momentum för hållbart byggande – Bli delägare i IsoTimber
 
SvD Näringsliv (bild Börskollen)
5G växer rekordsnabbt
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Saxo: Revansch för gröna aktier
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Bloomberg: Svensk bostadsmarknad bland de mest bubbliga i världen
 
Alexander Gustafsson / Nordnetbloggen (bild Börskollen)
Volvo Cars – Största börsnoteringen någonsin i Sverige?
 
EM-special
Alexander Gustafsson / Nordnetbloggen (bild Börskollen)
Aktierna som gynnas av fotbolls-EM
 
Aktiespararna
Hjärtat mot hjärnan – fotboll som investering
 
Frida Bratt / Nordnetbloggen (bild Börskollen)
Här är spararnas drömelva
 
Börskollen (annons)
Teckna i tech-bolaget som vill revolutionera spelbranschen med hjälp av blockchain och NFTs
 

Tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter på ett ställe!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från fler än 75 olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde - givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förenkla din nyhetsupplevelse och sättet du konsumerar nyheter, genom att ge dig ett verktyg där du enkelt och tidseffektivt kan hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden och för dina favoritbolag!

Börskollen som app
I vår app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter, pressmeddelanden, blogginlägg, videoklipp eller rapporterad insynshandel - allt för att du inte ska missa något!

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2015. Vår app har laddats ner över 170.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,5 av 5! Vi har över 100.000 unika besökare och hämtar i genomsnitt in över 6.000 nyheter varje månad.

Nyhetsbrev och utskick från samarbetspartners
Börskollens nyhetsbrev (klicka här för att registrera dig) utkommer en gång per vecka, vanligtvis på torsdagar, men sporadiskt oftare än så. Börskollen finansieras av samarbetspartners och annonsörer, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Detta innebär att annonser kan ingå i våra nyhetsbrev såväl som att vi ibland skickar ut rena annonsutskick.

Samarbeten och annonsering
Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så kan vi berätta mer!

Hantering av personuppgifter
Vi tycker givetvis det är tråkigt om du inte längre vill erhålla våra utskick, men via följande länkar kan du uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig helt från fler utskick. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy.

Börskollen är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga investeringsrekommendationer till dig. Det innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen alltid fattas självständigt av investeraren.  Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.