Läs i webbläsaren. Lägg gärna till oss i din adressbok
Läs fler nyheter på vår hemsida eller ladda ner vår app.
Nyhetssvepet
Affärsvärlden
Danske: Vi kan stå inför en period med stora svängningar på börsen
 
Börskollen (annons)
Fastighetsjätten Titania till börsen
 
Privata Affärer (bild Börskollen)
Bottenfiske i tillväxtfavoriter
 
Affärsvärlden
Spararna köpte Evolution i raset
 
Börskollen (annons)
Intervju: Lucy Dahlgren ska revolutionera hälsobranschen – Möjlighet att bli delägare i THiS Group
 
Börskollen
IPO-nytt: Analytikerna om Klarabo, Nivika, Nordic Asia m.fl och fler kommande IPOs att hålla ögonen på
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Rekorddyra fastighetsaktier – läge att sälja

Fastighetsaktier är den stora vinnaren på Stockholmsbörsen i år. Hittills är uppgången 50 procent, vilket är dubbla utvecklingen jämfört med index. En del av förklaringen stavas Riksbanken som köper företagsobligationer och på så sätt minskar upplåningskostnaden för fastighetsbolagen. Nu börjar emellertid värderingen se minst sagt ansträngd ut...

Privata Affärer
Hernhag: Dolda substansvärden i fastighetsbolagen
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Analytiker spår oviss framtid för flygbolagen
 
Kavastu
Blogg: TENBAGGER
 
Dagens PS (bild Börskollen)
Indiska aktier hissas – uppsida på över 40 procent
 
Corona & makro
Affärsvärlden
Hushållen allt dystrare – ”inflationen tynger”
 
Dagens PS (bild Börskollen)
WHO: Omikron inte värre än andra covidvarianter
 
Kronan till Miljonen (bild Börskollen)
Blogg: Därför kommer vi inte få se en ny Coronakrasch

Fredagen blev den sämsta börsdagen under hela 2021 som bjöd på illröda siffror i bland annat Sverige och USA. Min egna portfölj gick ner 49 000 kr där Investor B blev hårdast drabbat i rena kronor. Men det vi ser nu med den nya mutationen i Sydafrika kommer tyvärr aldrig påverka börsen lika hårt som.... 

Affärsvärlden
Powell: Omikron försvårar inflationssituationen
 
Finwire / Börskollen
Bill Ackman: omikron-varianten kan vara positivt för marknaden
 

För dig med koll på börsen!

Börskollen är tjänsten som samlar börs- och ekonominyheter från 110+ olika källor, så som nyhetssajter, bloggar, videos, analyser, pressmeddelanden och insynshandel, och tillhandahåller allt i ett samlat nyhetsflöde via webb och app – givetvis helt kostnadsfritt! Vår målsättning är att förbättra din nyhetsupplevelse genom att ge dig ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att hålla dig uppdaterad på allt som sker i marknaden!

I vår smidiga app kan du utan kostnad registrera ett konto och skapa bevakningar för dina favoritbolag och välja att få pushnotiser vid nya nyheter – allt för att du inte ska missa något!

Våra nyhetsbrev och övriga utskick
Börskollens nyhetsbrev utkommer 1-2 gånger per vecka. Därutöver skickar vi med jämna mellanrum även relevanta annonsutskick, vilka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla vår kostnadsfria tjänst. Om du inte längre vill erhålla våra utskick, har du altid möjlighet att avregistrera dig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas finner du i vår Dataskyddspolicy och du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Stadig tillväxt och nöjda användare
Börskollen vidareutvecklas löpande med nya funktioner och fler nyhetskällor och tjänsten har vuxit stadigt i popularitet sedan 2014/2015. Vår app har laddats ner över 185.000 gånger sedan start och vi kan stoltsera med ett högt användarbetyg på 4,5/5! Vi har 100.000+ unika besökare och hämtar i genomsnitt in 6.000+ nyheter varje månad.

Vill du nå våra engagerade användare med relevant information och erbjudanden? Vi erbjuder flera typer av annonslösningar. Kontakta oss gärna på info@borskollen.se så berättar vi mer!


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande tjänsten Börskollen och dess samarbetspartners.