Copy

El meu primer foto article del bloc: 
EXPERIÈNCIES FOTOGRÀFIQUES

Viatge al Marroc,

Fins el desert amb furgoneta

Aquesta passada Setmana Santa vàrem recorre amb la nostra furgoneta camper més de 2.000km per arribar a les dunes del desert marroquí. Un paisatge que feia temps que volia fotografiar per la seva llum, d’una lluminositat intensa, i per els seus colors, amb una riquesa de tons, espectaculars.

Després de travessar Espanya i creuar l’Estret de Gibraltar amb ferri fins a Ceuta, vàrem entrar en territori marroquí per dirigir-nos cap a Merzouga, lloc d’entrada a les dunes d’Erg Chebbi del desert del Sahara

Per arribar-hi s’ha de travessar l’Alt Atles, una successió de muntanyes que arriben fins el desert. Nosaltres ho vàrem fer per la Vall del riu Ziz. Un oasis amb palmeres datileres i poblets berbers en mig d’un paisatge àrid i sec.

I a les portes del desert del Sahara, arribàvem al petit oasis de Merzouga, el punt per accedir a les dunes més altes del Marroc.

Amb la llum de la sortida i posta de sol, la càlida sorra de les dunes es tenyeix d’uns tons torrats que ressalten les seves increïbles formes esculpides per el vent del desert.

També vàrem viure una nit al desert en una Haima i patir una típica tempesta de sorra.

Després vàrem explorar les valls més al sud que s’endinsen dins de l’Atles. Amb les Gorges del Todra i el Dades com a principals atractius.

Ja de tornada ens vàrem parar a Fes, la ciutat imperial més antiga del Marroc, per perdre'ns per els estrets carrers de la seva espectacular medina.

Una ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco, plena de mesquites i palaus extraordinaris.

Amb un dels Zocos més famosos del món, on s'hi pot trobar artesania, productes locals i les antigues curtidories de pell.

Abans de tornar a creuar l’Estret vàrem travessar les espectaculars muntanyes verdes del Rif.

"Varen ser 10 dies per recórrer els fantàstics paisatges, els pobles rurals i l’acollidora i hospitalària gent del Marroc. Amb la certesa que hi tornarem segur, per ampliar les sensacions viscudes i explorar nous indrets i racons del territori marroquí."


 

Bloc d'EXPERIÈNCIES FOTOGRÀFIQUES, J.Santaugini

"Un lloc per mostrar el meus projectes fotogràfics i parlar de fotografia de paisatge i viatges."

Subscriu-te a la meva newsletter

www.joansantaugini.cat

Facebook
Link
LinkedIn
Email
   


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
J.Santaugini Experiències Fotogràfiques · Vic · Osona, Barcelona 08500 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp