Copy
Poruku pogledaj u web pregledniku
 

500 Horvatovih stuba

12.10.2019.


Drage planinarke i planinari,

slijedi poziv na naš šesnaesti ovogodišnji izlet u kojem vas vodimo u obilazak 500 Horvatovih stuba, a krećemo s Mihaljevca.

Zbog održavanja Zagrebačkog maratona u nedjelju i posebne regulacije prometa, ovaj vikend će izlet iznimno biti u SUBOTU!

U sklopu ovog izleta posjetit ćemo 500 Horvatovih stuba. Ovo će biti vrlo zahtjevan izlet. Svi oni kojima su stepenice prema Veternici bile naporne imajte na umu da su Horvatove još teže jer ih ima 500 i isklesane su iz kamena. Nakon Horvatovih stuba slijedi uspon prema Hunjki koji je još teži od stuba! Spust do izletišta Srnec je isto jako strm i zahtjevan. Ako netko misli da nije u stanju savladati takav napor možda bi bilo bolje da preskoči ovaj izlet! 

Kretat ćemo se po sjevernoj strani Medvednice pa obavezno ponesite šuškavac ili majicu na duge rukave. Pod pauzom, ako će biti zainteresiranih, možemo se prošetati do vrha Hornjak koji se nalazi u neposrednoj blizini Hunjke.

Okupljamo se na Mihaljevcu. Svi koji dođu autima mogu do Stare Lugarnice otići autima i nakon izleta se spustiti autima sa Sljemena. Ostali se mogu spustiti autobusom ili pješice s grupom Leustekovom stazom do Gračana (ista staza kojom smo se spuštali na zadnjem izletu). S obzirom da se može desiti da ne stanemo svi u autobus, lijepo bih zamolio sve one koji dođu autima da povezu gore još nekoliko ljudi kako bi svi u isto vrijeme bili kod Lugarnice i zajedno krenuli na izlet.


Kliknite na gumb ispod i saznajte detalje izleta, a svoj dolazak potvrdite i na Facebook eventu - https://www.facebook.com/events/771830723271699/

Idući izlet najavljujemo za 27.10.2019.

Vidimo se!

Bruno Stanković
voditelj izleta
 
Detaljna najava izleta >
Copyright © 2019 DŠR Aktivan život, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp