Copy
View this email in your browser
Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Stijgende energieprijzen, strenge wetgeving, toenemende maatschappelijke druk, maar ook nieuwe technologische ontwikkelingen die innovaties mogelijk maken. Innoveren en energie besparen is topsport!
No time to lose om de ‘race’ in reductie van energiekosten en CO2-uitstoot samen met u te winnen én tegelijkertijd de hoge verwachtingen op het gebied van gebouwcomfort waar te maken.

Op donderdag 2 april organiseert Cloud Energy Optimizer het seminar ‘Innoveren en Energie besparen is topsport’. Het wordt een middag vol ervaringsverhalen, praktijkcases, actualiteiten en innovaties.
Mis het niet en meld u nu kosteloos aan!
Programma
13:30 uur – Inloop met koffie en thee

14:00 uur – Welkomstwoord door Roel Derks (Cloud Energy Optimizer)

14:05 uur – Praktijkcasus Omnisport door Michel Tap en Niels de Jong
(Cloud Energy Optimizer)
  
Omnisport is een bijzonder pand, niet alleen vanwege zijn ovale vorm, maar ook vanwege de verschillende functies die het gebouw heeft, waardoor de klimaatwens steeds varieert. In een duopresentatie delen Michel en Niels de ervaringen met Cloud Energy Optimizer in het multifunctionele sportcomplex Omnisport. Peter Bourgonje (Hoofd Beheer Omnisport) is aanwezig om al uw praktische vragen te beantwoorden.

14:35 uur – Ecovat duurzame wamtebron voor elke wijk, dorp en gemeente in Nederland door Aris de Groot (Managing Director Ecovat)

De transitie naar een toekomt met een 100% duurzaam energiesysteem zal gepaard gaan met een sterke toename van fluctuerende opwek van energie. Er ontstaan grote verschillen tussen vraag en aanbod. Om alle energie optimaal te benutten, kunnen we niet zonder opslag van energie en warmte. Opslag is de ontbrekende schakel in de transitie naar duurzame energie.

14:55 uur – De toekomst is aan SMART gebouwen
Waarom het slim is om je nu al meer te richten op smart energiebeheer en integratie door Wouter Wienk (Adviseur bij RVO)


Wouter praat u bij over de huidige en komende eisen die vanuit wetgeving, het Klimaatakkoord en de EU aan gebouwen en installaties gesteld worden. Van het Energieregistratie en Beheer Systeem (EBS) naar de Smart Readyness Indicator (SRI) en de Building Automation and Control Systems (BACS). De EU wil dat op termijn alle gebouwen slim geregeld worden en met het netwerk interactie hebben.

15:25 uur – Korte pauze met een verfrissing

15:45 uur – Praktijkcasus Hoornbeeck College door Roel Derks
(Cloud Energy Optimizer)

Cloud Energy Optimizer is sinds mei vorig jaar operationeel bij het Hoornbeeck College en er is een besparing van ruim 40% gerealiseerd. Met name de Warmte Koude Opslag in de bodem van het gebouw in Kampen is specifiek. Roel gaat in op de behaalde resultaten en laat zien hoeveel duurzamer je kunt zijn door het slimmer inzetten van de huidige installatie. Frans van der Blom (installatiebeheerder bij Hoornbeeck) zal uw praktijkvragen beantwoorden.

16:05 uur – Energy Floors: IMPACT met slimme interactieve vloeren die energieopwekking zichtbaar maken door Roeland de Bruijn (Commercial Director Energy Floors)

Alle technologie is beschikbaar om een duurzame wereld te creëren. We moeten dit alleen realiseren en deze technologieën omarmen in ons dagelijks leven. Energy Floors creëert bewustzijn over de opwekking van duurzame energie en de impact op het milieu en draagt zo bij aan het versnellen van de energietransitie.

16:25 uur – Hoe een goed binnenklimaat gezondheid en welzijn verbetert door
Tibor Casteleijn (Product developer & co-founder Clairify)

De gebouwen waarin we een groot deel van onze tijd doorbrengen hebben grote invloed op onze gezondheid, productiviteit en welzijn. Kom er achter wat de invloed is van luchtkwaliteit en het binnenklimaat, en wat je hieraan kunt doen.
Een gezond gebouw start met jou!


16:45 uur – Interactieve Paneldiscussie

        
Peter Bourgonje (Hoofd Beheer Omnisport);
Frans van der Blom (Installatiebeheerder Hoornbeeck College);
Hans de Raef (Beheerder vastgoed Gemeente Berg en Dal)
dagen u aan de hand van een aantal actuele stellingen uit om met hen in discussie te gaan.
Zelf een bijdrage leveren aan dit programma-onderdeel?

Stuur uw stelling op het gebied van Energie naar mignon.bosch@cloudnergyoptimizer.com
 17:00 uur – Netwerkborrel met soep, broodjes en de mogelijkheid tot een rondleiding door het multifunctionele sportcentrum Omnisport

18:00 uur – Einde
Datum
Donderdag 2 april 2020
Van 13:30 – 18:00 uur

Locatie
Omnisport, De Voorwaarts 55, Apeldoorn
Goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto en voldoende gratis parkeerplekken.

Deelnemers
Dit seminar is bedoeld voor gebouwbeheerders, vastgoed- en facility managers en iedereen die beroepsmatig betrokken is bij energiebesparing en comfortverbetering in de 10.000 grootste gebouwen in Nederland zoals gemeentehuizen, universiteiten, scholen, kantoren, werkplaatsen, winkelpanden en warehouses.

Aanmelden
Deelname is kosteloos. Aanmelden kan hier. Wij zien u graag op 2 april! 
Wat is Cloud Energy Optimizer?

Uw digitale gebouwbeheerder die zonder grote aanpassingen 17-34% energie bespaart, CO2 uitstoot verlaagt, comfort verbetert en handmatig werk aan de installatie reduceert. Dit kan door middel van zelflerende software die vooruit denkt. Hiermee wordt de energievraag van een gebouw voorspeld, waardoor vraag en aanbod van warmte en de hiervoor benodigde energie veel beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

Er wordt online verbinding met het GBS gemaakt om de gebouwdynamiek te bepalen en de technische installatie aan te sturen. Dit samen met slimme zelflerende algoritmes, die gevoed worden door comfortwensen, weersvoorspelling en eigenschappen van de aanwezige energiebronnen, zorgt voor een efficiëntere aansturing van de installatie.
Benieuwd geworden naar Cloud Energy Optimizer?
Wij werken altijd samen met uw huidige installateur. Laat u vrijblijvend informeren d.m.v een offerte en neem hier contact met ons op. Ook kunt u via deze link zelf een prijsindicatie bepalen!
Copyright © *Cloud Energy Optimizer 2020*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cloudenergyoptimizer.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.