Copy
View this email in your browser
Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Het blijft bijzonder om met kunstmatige intelligentie gebouwen aan te sturen!

Steeds als we een nieuw gebouw aansluiten is het voor ons ook weer spannend wat de eerste resultaten zijn. Je geeft als bedrijf een besparingsgarantie af en bent dus zo goed als je laatste wedstrijd. En net zo belangrijk: welke comfort verbeteringen ervaren de gebruikers van het gebouw?

Een nieuwsbrief vullen met besparingen op klimatiseren bij scholen, universiteiten, gemeentehuizen, provinciehuizen, kantoren van 17, 28 en 43% is, nu we 5 jaar bestaan, niet zo moeilijk. Dit weten de meeste mensen ondertussen wel en er staan meerdere uitgewerkte referentiecasussen op onze website. De betrokken gebouwbeheerders hebben al veel potentiële klanten op bezoek gehad.
 
We hebben steeds meer bedrijven en instellingen als klant die meerdere gebouwen met diverse GBS merken hebben. Die hebben dan op afstand inzicht en toegang tot al hun gebouwen vanuit onze Portal. Een beheerder kan zo eenvoudig met zijn laptop of smartphone de performance zien. Maar ook eenvoudig zelf temperatuurinstellingen aanpassen of een onverwachtse avondopening instellen. 
Met de naderende vakantieperiode is het natuurlijk ook handig om even vooraf bij alle vestigingen na te gaan of alle gebouwen op het vakantierooster zijn ingesteld. En moet er toch onverwachts wat anders ingesteld worden? Stuur dan vanaf je vakantie adres een verzoek naar onze servicedesk.
 
Het is gelukt om de aansluitkosten aanzienlijk te verlagen. Dit was ook een onderdeel van het project waar Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) met een Duurzame Innovatie subsidie mee heeft ondersteund. De terugverdientijd is doorgaans ruim onder de 5 jaar en Cloud Energy Optimizer is een onderdeel van de erkende maatregelen lijst (EML) van de overheid.
Benieuwd geworden naar Cloud Energy Optimizer? 
Neem gerust contact op met Mignon Bosch als je Cloud Energy Optimizer ook voor het komende stookseizoen operationeel wilt hebben.
Bekijk hier onze bedrijfsanimatie film.
Copyright © *Cloud Energy Optimizer 2021*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cloudenergyoptimizer.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.