Copy
View this email in your browser
Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Het gemeentehuis van Berg en Dal, gevestigd in Groesbeek, bespaart al ruim 2,5 jaar energie met onze IT-dienst. Hans de Raef is gebouwbeheerder van het gemeentehuis en deelt graag zijn ervaring. 

Voorspoedig verloop
Hans vertelt dat alles voorspoedig is verlopen sinds de installatie. "Roel en Niels hebben mij goed begeleid en die support heb ik als zeer prettig ervaren." Met het installeren moesten alle radiatoren ontlucht worden en instellingen werden nagelopen, dit om de best mogelijke resultaten neer te zetten. Die goede resultaten kwamen er zeker, in het eerste jaar werd er een energetische besparing gerealiseerd van maar liefst 35%. 


Comfort verbetering
Naast de besparing is ook het comfort in het gemeentehuis flink verbeterd. "Dat is ook een van de punten waar ik zo blij mee ben, het systeem wordt naarmate de tijd vordert steeds slimmer ingezet. En een prettig binnencomfort is natuurlijk zeker voor alle medewerkers erg belangrijk." Een van de belangrijkste factoren voor het creëren van een beter binnenklimaat was de topkoeling. In de warme zomer van het afgelopen jaar is er 's nachts goed geventileerd en gekoeld zodat er 's ochtends een lagere starttemperatuur was. Daardoor werd het er gedurende de dag niet te warm.

CO2 footprint
Hans benadrukt dat het tegenwoordig echt niet meer gaat om het besparen van alleen geld. "Duurzaamheid is een erg groot thema, zeker binnen de gemeenteraad. Doen we het goed voor de mensen die na ons komen is een belangrijke vraag. Daarom proberen we de gebouwen zo duurzaam mogelijk in te zetten en zo min mogelijk onnodig energie te verspillen. Cloud Energy Optimizer is hiervoor een zeer goede aanvulling op je bestaande gebouwbeheersysteem"
Opgeleverd
Cloud Energy Optimizer heeft de afgelopen 2,5 jaar al mooie resultaten behaald voor diverse gemeentehuizen, kantoren, universiteiten, scholen, werkplaatsen en warehouses. De afgelopen weken zijn we o.a. operationeel geworden bij alle onderstaande klanten.

Wat is Cloud Energy Optimizer? 
Cloud Energy Optimizer is een IT-dienst die kennis en ervaring van klimaatinstallaties combineert met zelflerende voorspellende algoritmes. Ondertussen is er 683.280 uren ervaring opgebouwd en zijn de resultaten verrassend, zo niet verbluffend te noemen. De gerealiseerde energiebesparing ligt tussen de 17 en 38%. Het systeem denkt 24 uur vooruit en stuurt de klimaatinstallatie aan op basis van de “Human Comfort Experience”.

Zo bereiken we een comfort niveau dat mensen gemiddeld genomen als het meest aangenaam ervaren. Doordat het systeem automatisch anticipeert op veranderingen heeft de gebouwbeheerder minder “machinistenwerk” te doen. Cloud Energy Optimizer sluit daarmee helemaal aan op het actieve beleid dat steeds meer bedrijven en organisaties hebben om de werkomstandigheden te verbeteren en de CO2 footprint en kosten te verlagen.
Terugblik: Building G100 Event 
Afgelopen 3 oktober was het weer zo ver, het building G100 Event in De Woonindustrie in Nieuwegein. Op de stand beneden in de lichte hal deelden we alle ins en outs over bijvoorbeeld de 'Human Comfort Experience', waar wij gebouwbeheersystemen op aansturen. Er waren meerdere sessies die plaatsvonden in één van de gezellige woonkamers. Omdat de sessies kleinschalig waren opgezet, was er genoeg ruimte om specifieke vragen te stellen over onze IT-dienst. Dit leverde interessante gesprekken op met veel potentiële eindklanten.
Ook onze huisvlogger Esther Derks was erbij. Een primeur van haar nieuwste vlog vindt u in deze nieuwsbrief!
Benieuwd geworden naar Cloud Energy Optimizer?
Wij werken altijd samen met uw huidige installateur. Laat u vrijblijvend informeren d.m.v een offerte en neem hier contact met ons op. Ook kunt u via cloudenergyoptimizer.com zelf een prijsindicatie bepalen!
Copyright © *Cloud Energy Optimizer 2019*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@cloudenergyoptimizer.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.