Copy
Klik hier voor de online versie

Mailings en de nieuwe AVG? Wij blijven u graag op de hoogte houden!


Vanaf 25 mei gaat de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in. Ook na deze datum houden we u graag op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie.

CultuurStation en de AVG

Aan al onze nieuwsbriefabonnees

U bent als culturele instelling, school of andere organisatie partner van CultuurStation, of u heeft zich in het verleden aangemeld voor onze nieuwsbrief. Daarom hebben wij u de afgelopen jaren op de hoogte gehouden van al het nieuws en de ontwikkelingen rondom cultuureducatie in de regio Eindhoven. Dat zouden we graag in de toekomst ook willen blijven doen.

We beschikken dus over uw contactgegevens (uw naam en mailadres), die we hebben opgenomen in ons mailingsysteem in Mailchimp. Op 25 mei a.s. gaat de nieuwe privacywetgeving (AVG) in. In dat kader zijn wij verplicht om u erop te wijzen dat u zich eenvoudig kunt uitschrijven via de link "hier afmelden" onderaan deze e-mail. Uw gegevens worden vervolgens uit ons systeem gewist. Uiteraard hopen we dat u onze nieuwsberichten gewoon wilt blijven ontvangen. In dat geval hoeft u geen actie te ondernemen.

Voor de volledigheid willen we nog benadrukken dat we net zo zorgvuldig met uw gegevens blijven omgaan als we dat altijd al deden. We gebruiken uw contactgegevens alleen om met u samen te werken en voor het versturen van nieuwsbrieven of uitnodigingen. We delen uw gegevens nooit met derden. De enige met wie we een overeenkomst hebben voor het verwerken van uw gegevens, is onze externe Marketingcommunicatiemedewerker (Karen Molin van Eauzeau Communicatie). Zij beheert onder andere de website en verzorgt onze mailings.

We gaan er van uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, of het afmelden voor onze mailinglijst lukt onverhoopt niet, dan kunt u direct contact opnemen met ons opnemen via info@cultuurstation.nl 

Hartelijke groet,

Team CultuurStation,
Beppie, Sylvia, Anita, Martijn en Lincey
We zien je natuurlijk niet graag gaan, maar je kunt je hier afmelden voor deze nieuwsbrief.


Stichting CultuurStation ● Pand P ● Leenderweg 65 ● 5614 HL Eindhoven

©️ 2017, Stichting CultuurStation, all rights reserved


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
cultuurstation · Torenallee 20 · Videolab, 2.007 + 2.008 · Eindhoven, Nb 5617 BC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp