Copy

Je ontvangt deze nieuwsbrief van Brisk Advies omdat je een relatie bent of we elkaar een keer ontmoet en gesproken hebben. 
Beste <<First Name>>,

Even wat anders dan mijn reguliere nieuwsbrief. Jolanda, Maaike, Mascha en ik gunnen je graag wat ontspanning in deze tijd. We organiseren daarom een online Lente Ladies Event. Hieronder lees je daarover meer. 

Voorjaarsgroetjes 
Anke Algera 

🌷 LADIES! We nodigen je van harte uit voor een bruisend, Online Lente Ladies Event: Get Inspired! 🌷 

Hét event voor een avond vol inspiratie, entertainment en gezelligheid. Lekker om even je zinnen te verzetten en je op te maken voor een vrolijk voorjaar.

🍀 WHAT TO EXPECT? 🍀

De presentatie is in handen van host/fashionista Jolanda Steendam en haar gasten zijn Anke Algera, Maaike Gorter en Mascha Perquin. Zij zullen zich op eigen wijze presenteren. Verder ontdek je tijdens een flitsende modeshow de zomercollectie van Buining Mode.

Op de dag voor het event krijg je een smaakvolle Surprise Box thuisbezorgd vol lekkernijen, kortingsvouchers en sfeermakers! Zin in een gezellige avond? Meld je dan aan voor deze online Zoom sessie op 4 maart van 19.30-21.00 uur.

⚠️ AANMELDEN! ⚠️

Voor het aanmelden van het online event gebruik je onderstaand inschrijfformulier. Geef jezelf op voor 1 maart en Vol = Vol.

De aanmeldlink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTVTJtUP7iaqfVk3IaZ7DBeCyWR_nXe6d-w2SV6gqqJ3MZwg/viewform

⚡️PERSOONLIJKE LINK⚡️

Het betalingsverzoek voor je deelname van €25,- ontvang je via een Tikkie. Na betaling krijg je een digitale, persoonlijke link om toegang te krijgen tot het event op 4 maart 2021. (deze link wordt 4 maart verstuurd)
 

🌸 Verwen jezelf & Zoom mee op hét Online Lente Ladies Event:
     Get Inspired 2021! 🌸

Website
LinkedIn
Twitter
Email
Copyright © 2021 Brisk Advies

Brisk Advies
Nachtegaalstraat 3
8916 BA Leeuwarden

Je ontvangt deze nieuwsbrief van Brisk Advies omdat je een relatie bent en/of we elkaar ontmoet en gesproken hebben. 

Wijzig je gegevens of schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp