Copy

Martsnyt

Mon ikke de fleste var meget klar til at tage afsked med en usædvanlig våd februar og tage hul på et nyt kapitel med lys, sol og forår? 

Vi har flere ting på tapetet i årets tredje måned, men du kan stadig lige akkurat nå at tilmelde dig morgennetværksmødet på Solrød Rådhus onsdag, den 11. marts, som bl.a. byder på et spændende oplæg med Mikkel Høegh om verdensøkonomien. 

Læs invitationen og tilmeld dig

Du kan også stadig nå at tilmelde dig dialogmødet hos LEMAN torsdag, den 12. marts, som vi har inviteret til sammen med DI Roskilde/Køge Bugt og Greve Kommune

Jeg gentager min opfordring til at deltage. På den måde kan vi sammen være med til at påvirke en positiv udvikling af erhvervsindsatsen i Greve.

Læs invitationen og tilmeld dig hos DI som anvist. Tilmeldingsfristen er udsat til på mandag (9/3).

Vi har indkaldt til foreningens årlige generalforsamling onsdag, den 25. marts, som er henlagt til Jersie Forsamlingshus.

Deltagelse i generalforsamlingen er som altid gratis, men i år byder foreningen desuden medlemmerne på en lækker buffet og en genstand – uden beregning.

Læs indkaldelsen og tilmeld dig

Det fulde program for marts og det foreløbige program for resten af 2020 finder du på foreningens hjemmeside.

Jeg håber at se rigtig mange af jer til vores generalforsamling og det efterfølgende oplæg med direktør i Erhvervshus Sjælland, Mads Vázcy Kragh. Det bliver interessant at høre hans synspunkter på erhvervslivets tendenser og potentialer.

De bedste hilsner, Helena Nymann

Bestyrelsesformand, GreveSolrødErhverv

Billedtekster:
Topbillede: Billedet er fra foreningens gå-hjem-møde på Christiansborg i februar, hvorefter en deltager skrev: "Meget fint arrangement med en attraktiv lokation, god stemning og en ægte behind the scenes-oplevelse."

Billede 2: Direktør i Erhvervshus Sjælland, Mads Váczy Kragh, hovedtaler til foreningens generalforsamling.
KORT NYT


MOBILEPAY Vi tager nu imod MobilePay. Du kan betale både for arrangementer og dit medlemskontingent med MobilePay. Du kan naturligvis stadigvæk betale dit kontingent via Nets, men nu altså også med MobilePay, Dankort og flere danske kreditkort. 

SMS-BESKEDER Du modtager kun SMS-adviseringer fra os, hvis du har oplyst dit mobilnummer i forbindelse med oprettelsen af dit medlemskab. Bemærk, at du selv kan ændre dine kontaktoplysninger i ForeningLet.

TILMELDING Har du haft problemer med tilmelding til en event via ForeningLet, så bemærk vejledningerne i invitationerne, på eventen og ved tilmelding. Driller det, er du naturligvis velkommen til at kontakte os – send en besked til info@gserhverv.dk og fortæl os, hvad det drejer sig om.
Oversigten over forårets aktiviteter er med forbehold for ændringer. Der åbnes løbende for tilmelding til diverse morgennetværksmøder og sociale arrangementer.
FORÅR

Morgennetværksmøde på Solrød Rådhus med Mikkel Høegh
Onsdag, den 11. marts, kl. 8.00-9.30.


"Fælles retning for erhvervsindsatsen i Greve kommune" med DI og Greve Kommune
Torsdag, den 12. marts kl. 8.00-10.00, hos LEMAN i Greve.

Generalforsamling i Jersie Forsamlingshus
Onsdag, den 25. marts 2020, kl. 17.00-20.30.


Hovedtale v/direktør i Erhvervshus Sjælland, Mads Váczy Kragh: "Erhvervsøkonomiske udviklingstendenser og -potentialer i Region Sjælland"

Aktivitetskalender 2020
ErhvervsCentrets kursustilbud
 

Gratis foredrag: Startup-info. for iværksættere Kom hurtigt og godt fra start som iværksætter – få gratis råd. 

Tirsdag, den 24. marts 2020 kl. 16.00 til 20.30 – Solrød Rådhus

Læs mere på ErhvervsCentrets hjemmeside.
https://www.facebook.com/GSErhverv/
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2020 GreveSolrødErhverv

Ønsker du ikke længere at modtage emails fra GreveSolrødErhverv, kan du 
afmelde det her.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GreveSolrødErhverv · Greve Strandvej 19 · Greve 2670 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp