Copy

I GreveSolrødErhverv er vi i gang med at omstille os til et nyt år, hvor netværksmøder, sociale aktiviteter og temamøder kan planlægges efter gældende sikkerhedsforanstaltninger.

Af hensyn til situationen for den type arrangementer, vi tilbyder, så annoncerer vi ikke som tidligere år hele programmet i december. Vi glæder os dog til hurtigst muligt at kunne fortælle jer om planerne for 2021.

Flere medlemmer indstillet til årets erhvervspriser
Vi synes, det er en rigtig god historie, at en stribe af foreningens medlemmer er blevet indstillet til årets erhvervspriser af både borgere og erhvervsliv. Faktisk er hovedparten af de nominerede til de fem priser inden for erhverv, iværksætteri, miljø, uddannelse og CSR medlem af vores forening. Det er vi ret stolte over! 

Jeg håber, vi ses til netværksmødet, hos CiTO, den 25. november.

Helena Nymann, bestyrelsesformand
GreveSolrødErhverv

Nye medlemmer

Velkommen til tre nye stærke erhvervsprofiler, som har valgt at engagere sig i din lokale erhvervsforening:

Philip Toft RØG Vinbar

Charlotte Engelbrecht Advokatfirmaet Engelbrecht

Mette W. Møller Køge Jobcenter

 
KORT NYT

Brug GSErhvervsforum: Husk, at du med fordel kan bruge GSErhvervsforum på Facebook til at efterlyse medarbejdere og søge hjælp og sparring fra dine netværkskolleger. Du er også velkommen til at slå egne tilbud, som henvender sig direkte til foreningens medlemmer, op i forummet.

REMINDER: Ændring af tidspunkt for kontingentudskrivning Den på generalforsamlingen godkendte vedtægtsændring, betyder, at det årlige medlemskontingent betales forud for et år af gangen og forfalder til betaling den 1. januar. For nye medlemmer fastsættes forfaldsdagen til den 1. i den måned, hvori indmeldelse er sket. Første års kontingent beregnes forholdsmæssigt svarende til det antal måneder, der resterer af indmeldelsesåret. 

Brug af foreningens logo Alle medlemmer er velkomne til at uploade foreningens logo til deres websteder og på den måde synliggøre virksomhedens medlemskab og lokale forankring.
Klik her for at downloade vores logo fra gserhverv.dk.
Greve CSR-pris 2020
Tidligere på måneden offentliggjordes de nominerede til Greve Business Awards, hvor foreningen, i 2020, er hovedsponsor for Greve CSR-pris.

Blandt de modtagne indstillinger, valgte et fagpanel, bestående af seks lokale erhvervsaktører, at udpege tre nominerede og deriblandt en vinder af prisen, som bl.a. består af en flot statuette, designet af kunstneren Palle Christensen:

Bilka Hundige A/S

McDonald's Greve

Gjeddesdal Gods A/S


Den opmærksomme iagttager vil bemærke, at Gjeddesdal Gods, som foreningens bestyrelsesformand, repræsenterer, er nomineret. Helena Nymann har på trods af sin rolle som panelformand ikke deltaget i behandlingen af Gjeddesdals indstilling og efterfølgende nominering.

Se de nominerede til alle fem priser.

Som sponsor af Greve CSR-pris er GreveSolrødErhverv, repræsenteret ved Helena Nymann, med til overrækkelsen af prisen til den værdige vinder. Uddelingen af alle fem priser under Greve Business Awards finder sted i nærmeste fremtid.

Som bekendt besluttede ErhvervsCentrets bestyrelse og sponsorerne bag Greve Business Awards i oktober at aflyse dette års prisoverrækkelse i Portalen på grund af Covid-19 og de deraf følgende skærpede restriktioner.

Derfor overrækker borgmester Pernille Beckmann og de øvrige panelformænd statuetter og diplomer til vinderne, i virksomhederne.

Tak for nu

Anne Chabert, der i fem år, har faciliteret foreningens morgennetværksmøder, har besluttet, at nu skal der ske noget nyt – for GreveSolrødErhverv og for Anne.

Vi takker Anne, som har dirigeret omkring 50 netværksmøder, for dygtigt og engageret at have løftet niveauet og skabt professionelle rammer for foreningens morgennetværksmøder.

Anne fortsætter som medlem, og du vil fortsat kunne møde Anne til netværksmøder og sociale aktiviteter, i foreningsregi.

Vi markerer Annes skiftedag til netværksmødet den 25. november. Vær med, når Anne stempler ud, og nap en af de sidste pladser til årets sidste morgennetværksmøde.

Hvad der nu skal ske, i forhold til vores månedlige erhvervstræf, løftet vi sløret for til julenetværkstræffet i december.

Erhvervstræf hos CiTO i november

Der er få ledige pladser til morgennetværksmødet, som på grund af Covid-19, er flyttet til den 25. november. 

Vi har bedt direktøren i Spar Nord Bank Køge, Jesper Køster, komme at give sit bud på forventninger og konsekvenser oven på det amerikanske præsidentvalg.

Kender du en, der måske kunne tænke sig at blive en del af netværket, så inviter vedkommende med som gæst, vi elsker at hilse på nye mennesker.

Husk at melde dig fra i app'en ForeningLet, hvis du bliver forhindret.

Tilmeld dig Morgennetværksmødet hos CiTO
Aktivitetsoversigten bringes med forbehold for ændringer. Der åbnes løbende for tilmelding til diverse morgennetværksmøder og sociale arrangementer.
AKTIVITETER
 
Morgennetværksmøde hos CiTO Car Lease A/S onsdag, den 25. november, kl. 8.00-9.30. Jesper Køster fra Spar Nord Bank Køge giver en status på økonomien i Danmark, Europa og resten af verdenen. 

Julekoncert med Paul Potts & Lene Siel i Portalen lørdag, den 28. november kl. 18.30-21.30. Billetten inkluderer madbillet – koncerten er udsolgt.

Julenetværksmøde på Jenners Seaside onsdag, den 9. december kl. 16.00-17.30.
Aktivitetskalender 2020
https://www.facebook.com/GSErhverv/
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2020 GreveSolrødErhverv

Ønsker du ikke længere at modtage emails fra GreveSolrødErhverv, kan du 
afmelde det her.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GreveSolrødErhverv · Greve Strandvej 19 · Greve 2670 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp