Copy

Februarnyt


Før vi præsenterer jer for nogle af højdepunkterne i marts, minder vi om, at vi har vi fornøjelse af netværket allerede torsdagden 27. februar. Invitationen har fået mange til tasterne, og der er udsolgt til årets første gå-hjem-møde på Christiansborg, hvor medlem af Folketinget og Greve Byråd, Morten Dahlin, er vores vært.

Morgennetværksmødet på Solrød Rådhus onsdag, den 11. marts byder på et spændende oplæg med boligøkonom og afdelingsdirektør i Jyske Bank, Mikkel Høegh om verdensøkonomien lige nu, strøminger og tendenser. Invitationen røg af sted i onsdags, og vi har allerede modtaget de første 35 tilmeldinger.

Læs invitationen og tilmeld dig.

Det er også en fornøjelse at kunne præsentere et nyt tilbud i marts, hvor du kan få og indsigt og blive hørt. Det sker, når vi torsdag, den 12. marts, sammen med DI Roskilde/Køge Bugt og Greve Kommune, inviterer til dialogmødet med overskriften: "Fælles retning for erhvervsindsatsen i Greve Kommune". Jeg vil gerne opfordre repræsentanter fra vores medlemsvirksomheder – store som små – til at deltage, så vi sammen kan være med til at påvirke en positiv udvikling af erhvervsindsatsen i Greve.

Læs invitationen og tilmeld dig hos DI som anvist.

Marts byder også på foreningens årlige generalforsamling, som i år finder sted i Solrød, i Jersie Forsamlingshus, onsdag, den 25. marts. Indkaldelse og program er undervejs.

Og et lille 'øf': Før vi indfører no-show-fees til vores morgennetværksmøder, vil jeg forsøge med en "løftet pegefinger". Vores medlemmer er generøse værter, der byder på morgenkaffe og brød, og for mange er det ikke en ubetydelig post og noget der bruges tid på. Bl.a. derfor er det ikke i orden at udeblive, når man er tilmeldt. Var du tilmeldt til netværkstræffet i februar modtog du en SMS (hvis du har oplyst dit mobilnummer ved indmeldelse). Det gør vi, fordi vi ved, at alle har meget at se til, og at det kan ske, at en tilmelding glipper.

Jeg håber, at dét sammenholdt med, at vi fra februar medbringer afkrydsningslister til alle events, samt denne påmindelse om at tage hensyn til vores værter, vil betyde, at I vil hjælpe os med at nedbringe antallet af udeblivelser.

Alle ønskes en god vinterferie om I holdt den i uge 7, eller den først står på løjper eller andre former for genopladning, i uge 8.

De bedste hilsner, Helena Nymann

Bestyrelsesformand, GreveSolrødErhverv
KORT NYT

BRANCHEKODESØGNING Vi arbejder i foråret på at muliggøre branchekodesøgning i medlemslisten på gserhverv.dk.

GÅ-HJEM-MØDE PÅ CHRISTIANSBORG Husk sikkerhedstjek i forbindelse med gå-hjem-mødet. Se info i ForeningLet.

SMS-BESKEDER Du modtager kun SMS-adviseringer fra os, hvis du har oplyst dit mobilnummer i forbindelse med oprettelsen af dit medlemskab. Bemærk, at du selv kan ændre dine kontaktoplysninger i ForeningLet.

TILMELDING Har du haft problemer med tilmelding til en event via ForeningLet, så bemærk vejledningerne i invitationerne, på eventen og ved tilmelding. Driller det, er du naturligvis velkommen til at kontakte os – send en besked til info@gserhverv.dk og fortæl os, hvad det drejer sig om.
Oversigten over forårets aktiviteter er med forbehold for ændringer. Der åbnes løbende for tilmelding til diverse morgennetværksmøder og sociale arrangementer.
FORÅR

Gå-hjem-møde på Christiansborg
Torsdag, den 27. februar – UDSOLGT.


Morgennetværksmøde på Solrød Rådhus med Mikkel Høegh
Onsdag, den 11. marts, kl. 8.00-9.30.


"Fælles retning for udviklingen af Greves erhvervsliv" m/DI og Greve Kommune
Torsdag, den 12. marts kl. 8.00-10.00, hos LEMAN i Greve.

Generalforsamling i Jersie Forsamlingshus
Onsdag, den 25. marts 2020, kl. 17.00-20.30 – indkaldelse på vej.


Aktivitetskalender 2020
ErhvervsCentrets kursustilbud
 

Gratis foredrag: Nå dine kunder med neuromarketing Til foredraget lærer du om hvordan du skaber en relation til kunden via din hjemmeside, hvordan du motiverer en kunde til at kontakte dig, hvordan farver, billeder og tekst fremkalder følelser og hvordan du skal bruge dine kunders præferencer aktivt.

Onsdag, den 26. februar 2020 kl. 8.30 til 11.00 – ErhvervsCentret

Gratis foredrag: Startup-info. for iværksættere Kom hurtigt og godt fra start som iværksætter – få gratis råd. 

Tirsdag, den 24. marts 2020 kl. 16.00 til 20.30 – Solrød Rådhus

Læs mere på ErhvervsCentrets hjemmeside.
https://www.facebook.com/GSErhverv/
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2020 GreveSolrødErhverv

Ønsker du ikke længere at modtage emails fra GreveSolrødErhverv, kan du afmelde det her.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GreveSolrødErhverv · Greve Strandvej 19 · Greve 2670 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp