Copy
IPcam-shop nieuwsbrief intro Wandlamp & IP-Camera in 1 - Open deze nieuwsbrief in jouw browser
Profiteer van 10% korting op deze IP-Camera wandlamp

Nieuw in ons assortiment. Hoe handig is dat? Een wandlamp met ingebouwde IP-Camera, licht en beveiliging in één. Hang deze slanke wandlamp op om donkere plaatsen aan de voor- en achterzijde van jouw huis te verlichten met op afstand te besturen slimme bedieningselementen. De IP-Camera heeft 32 GB opslag (geen abonnement nodig) en een brede kijkhoek van 157 graden. Ook zit er een alarmfunctie op en ingebouwde microfoon en speaker.

Profiteer bij aankoop van 2 of meer lampen van extra %-korting, automatisch via de webshop. Op = op. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.


Kortingscode
Profiteer van 10% korting op IMOU, Foscam, EZVIZ,  Dahua, Hikvision, AVTECH en VIVOTEK met de kortingscode: vakantie2021


De korting is uitsluitend geldig op op de hierboven genoemde merken en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingscodes of installateurs of ICT-specialist account.

Introductie EZVIZ LC3 - Lamp + Camera

EXTRA KORTING OP DEZE TWEE PRODUCTEN

DAHUA  HIKVISION  FOSCAM  REOLINK  EZVIZ  IMOU EUFYCAM   

Facebook
Website
Instagram
Email
LinkedIn
 Onze bedrijfsgegevens zijn:
IPcam-Shop B.V. Cruquiuszoom 51 Cruquius, 2142 EW NetherlandsJe ontvangt deze mail als klant van IPcam-shop.nl. Wil je hem niet meer ontvangen? Onder elke mail kan je je uitschrijven door op de link te klikken. Je ontvangt dan geen mail meer van ons.

Klik
hier en schrijf je uit voor onze nieuwsbrief.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
IPcam-Shop B.V. · Cruquiuszoom 51 · Cruquius, 2142EW · Netherlands