Copy
IPcam-shop nieuwsbrief Woningsdag 2020 - Open deze nieuwsbrief in jouw browser
Woningsdag
De viering van de verjaardag van koning Willem-Alexander krijgt door de coronacrisis een heel ander karakter. Geen Koningsspelen, vrijmarkten en massaal bezochte concerten in de open lucht, geen Koningsdag maar Woningsdag

Kortingscode
Profiteer vandaag en morgen van 15% korting op IMOU, Foscam, EZVIZ, Reolink, Dahua, Hikvision, AVTECH en VIVOTEK met de kortingscode: koning2020

De korting is uitsluitend geldig op maandag 27 en dinsdag 28 april en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingscodes of installateurs of ICT-specialist account.
PROFITEER VAN 15% KORTING
Kortingscode: koning2020
MORGEN IN HUIS
Bezorging via PostNL en de situatie m.b.t. het coronavirus
Het coronavirus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. PostNL bezorgd daarom zoals gebruikelijk de pakketten voor onze klanten. Post NL meldt op hun website dat het voor kan komen dat sommige pakketten vanwege de drukte vertraagd zijn. Lees hier meer informatie over hun statement.
DAHUA  HIKVISION  FOSCAM  REOLINK  EZVIZ  IMOU  EUFYCAM
 
Facebook
Website
Instagram
Email
LinkedIn
 Onze bedrijfsgegevens zijn:
IPcam-Shop B.V. Cruquiuszoom 51 Cruquius, 2142 EW NetherlandsJe ontvangt deze mail als klant van IPcam-shop.nl. Wil je hem niet meer ontvangen? Onder elke mail kan je je uitschrijven door op de link te klikken. Je ontvangt dan geen mail meer van ons.

Klik
hier en schrijf je uit voor onze nieuwsbrief.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
IPcam-Shop B.V. · Cruquiuszoom 51 · Cruquius, 2142EW · Netherlands