Copy
IPcam-shop nieuwsbrief EufyCam maart 2020 - Open deze nieuwsbrief in jouw browser
EufyCam | 100% draadloos, zeer eenvoudige, snelle installatie en montage 
Bij de weerbestendige bewakingscamera's van Eufy is het niet meer nodig om meterslange kabels aan te leggen, want de EufyCam is 100% draadloos. Tevens zijn de camera's voorzien van een accu die het één heel (model Eufycam 2) of half jaar (model Eufycam 2C) lang volhoudt. Installatie van een camerabewakingssysteem is nog nooit zo simpel geweest. Wanneer de camera's verbonden zijn met het ''homestation'' rest alleen nog de montage, welke door het ontbreken van bekabeling zeer eenvoudig is.

Kit
Eufy levert een homestation mee, bij aanschaf van één van de kits. Deze kan je koppelen aan jouw router thuis en vanaf dat moment genereert het basisstation een eigen draadloos signaal. Mocht de stroom uitvallen, dan blijft het bewakingssysteem actief. Er zijn kits met twee, drie of vier camera's, tevens kun je losse (add-on) camera's aanschaffen.

Voor de installatie worden een magnetische kogelconstructie en/of flexibele
wandsteun met schroefdraad geleverd, waardoor je de camera's in enkele minuten kan bevestigen en daarna via de app kan starten.

 
Videobeelden van camera
Videobeelden bewaart dit bewakingssysteem op een ingebouwde micro sd-kaart van 16 GB. Deze geheugenkaart bevindt zich in het homestation en is niet uitbreidbaar, wel kun je de opslag vergroten middels de USB-poort van het homestation (USB-stick of externe harddrive).

Beelden kan je live bekijken op je smartphone of  tablet (IOS en Android). De Sony-camerasensor levert scherp beeld met heldere kleuren. Personen zijn hierop gemakkelijk herkenbaar. Vanuit de app kun je luisteren spreken en  activeer je desgewenst ook een sirene.

Hieronder zijn twee reviews te zien van de verschillende kits: EufyCam2 en EufyCam 2C.
Het verschil tussen de twee kits is de accu (1 jaar of half jaar).
Bekijk hier de review van EufyCam 2 2+1 Kit. | 1 keer opladen = 365 dagen
Bekijk hier de review van EufyCam 2C 2+1 Kit. | 1 keer opladen = 180 dagen
EUFYCAM BESTEL NU
100% DRAADLOOS
MORGEN IN HUIS
Bezorging via Postnl en de situatie m.b.t. het coronavirus
Het coronavirus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Postnl bezorgd daarom zoals gebruikelijk de pakketten voor onze klanten. Lees hier meer informatie over hun statement.
DAHUA  HIKVISION  FOSCAM  REOLINK  EZVIZ  IMOU EUFYCAM
 
Facebook
Website
Instagram
Email
LinkedIn
 Onze bedrijfsgegevens zijn:
IPcam-Shop B.V. Cruquiuszoom 51 Cruquius, 2142 EW NetherlandsJe ontvangt deze mail als klant van IPcam-shop.nl. Wil je hem niet meer ontvangen? Onder elke mail kan je je uitschrijven door op de link te klikken. Je ontvangt dan geen mail meer van ons.

Klik
hier en schrijf je uit voor onze nieuwsbrief.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
IPcam-Shop B.V. · Cruquiuszoom 51 · Cruquius, 2142EW · Netherlands