Copy

SHIZEN HONTAI
UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING

Ontmoeten Ontladen Ontplooien 

 Algemene Ledenvergadering


Beste leden, 

Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor een Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze ALV zal plaats vinden op 24 Maart 2022 om 20:30 en zal wederom online gebeuren. 

De agenda punten zijn opgesteld (*1) en beschikbaar in de link "ALV Documenten" onderaan dit bericht.

Tijdens deze ALV zullen onze voorzitter Rutger van Deursen en algemeen bestuurslid Henk Visser aftreden aangezien zij 3 jaar in functie zijn. Beiden stellen zich wederom verkiesbaar en het bestuur draagt hen bij deze voor. Overige leden mogen zich uiteraard hier ook voor verkiesbaar stellen. (*2)

De ALV is via een Microsoft Teams Meeting bereikbaar via deze link: ALV Meeting

Om de communicatie soepel te laten verlopen en het belangrijk is dat iedereen de kans moet krijgen om zich te laten horen, hebben we wat praktische huisregels vastgesteld:
  • Vragen kunnen worden gesteld door te typen in de ‘chat’-functie; vragen zullen door de facilitator worden verzameld.
  • Microfoons zoveel mogelijk op stil (mute). 
Noot:
*1: Overige agendapunten kunnen worden aangedragen, ondersteund  door tenminste 5 leden, en moeten ten minste 7 dagen vóór de ALV schriftelijk zijn ontvangen op info@shizenhontai.nl.
 *2: Elk lid kan zich kandidaat stellen, gesteund door tenminste 5 leden. Elke voordracht moet schriftelijk ontvangen zijn vóór de ALV op info@shizenhontai.nl. 

De documenten voor de Algemene Ledenvergadering zijn ter voorbereiding beschikbaar op de website van de vereniging of via onderstaande knop te downloaden.
ALV Documenten

Clubkampioenschappen

De clubkamioenschappen gaan dit jaar echt gebeuren en zullen plaatsvinden op 10 april 2022 op het Sondervick College. Aangezien de laatste clubkampioenschappen een tijd geleden hebben plaatsgevonden heeft onze club geen lopende kampioenen dus pak je kans!

Net als bij het afgelopen herfsttoernooi zullen de jiu-jitsuka’s ook van de partij zijn als nieuwe toevoeging aan het toernooi. Deze wedstrijden zijn misschien ook wel interresant voor onze judo leden die interessant hebben in een spannende verwante sport. Vanwege de grote belangstelling willen we dit keer de wat oudere judoka’s de mat op sturen, van 16-18 jaar (en 18+ buiten de competitie om), wat hopelijk gaat leiden tot spectaculair judo.

Het toernooi vindt plaats op het Sondervick College in het derde gebouw van links (sporthal C), met de ingang aan de linker kant. De nieuwe locatie brengt ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Het zal dit keer weer mogelijk zijn om wat te eten en drinken te halen (hoogstwaarschijnlijk bij Voorwaarts, waar normaal ook de trainingen plaatsvinden). Ook plannen we verschillende initiatieven om de informatie toegang op de toernooidag te verbeteren.
Wil je je gelijk inschrijven of eerst nog de praktische informatie doornemen? Klik dan op deze link. 

 

Deel dit bericht Deel dit bericht
Stuur dit bericht naar een vriend Stuur dit bericht naar een vriend

Noteer in je agenda!

 
  • 24 Maart: Algemene Ledenvergadering 20:30
  • 10 April: Clubkampioenschappen.
Facebook
Shizen Hontai
Instagram
Copyright © 2022 Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai, All rights reserved.

06-4165526 (maandag t/m vrijdag)

Wil je de voorkeuren wijzigen of jezelf uitschrijven? 
Je kunt je instellingen wijzigen of uitschrijven van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp