Copy

Vakantie 2021
Ontmoeten Ontladen Ontplooien 

 Vakantie 2021

Het schooljaar 2020-2021 zit erop! Ook dit jaar hadden we weer de nodige uitdagingen, maar gelukkig is het sporten nu weer volledig toegestaan. Dit betekent dat wij als vereniging nu weer vooruit kunnen kijken en werken aan onze plannen. 
De nieuwsbrief zit deze keer boordevol informatie, dus neem de tijd! Gelukkig zitten er veel zaken in om naar uit te kijken, zoals bijvoorbeeld de viering van ons 60 jarig bestaan! 

Wij wensen alle leden een goede vakantie! Blijf gezond en we zien jullie graag bij de lessen die op maandag 6 september weer beginnen. 

Het bestuur. 

 Shizen Hontai 60 Jaar!

We hebben als club iets te vieren! Dit jaar viert Veldhoven haar 100-jarig bestaan, maar ook wij als vereniging vieren dit jaar ons 60-jarige bestaan. Alle leden zijn welkom om dit te vieren op zaterdag 18 september vanaf vooraan in de middag.
Als de pandemie ons niet gaat tegenhouden, maken we er een hele leuk dag van! Er zijn spelletjes, een clinic met een special guest in combinatie met een strand-training met de welbekende natte afloop en we sluiten af met een barbecue en een drankje.

Het is wel belangrijk om je aan te melden, we zullen je van te voren inlichten over hoe in te schrijven en op de hoogte brengen van locatie/agenda. Houdt in ieder geval deze dag vrij!  

 Examens en voorbereiding toernooi


Waar de meeste judo verenigingen één keer per jaar examens afleggen zijn wij al jaren gewend dat twee keer per jaar te doen. Afgelopen december hebben we - ondanks de corona-pandemie  - besloten examens af te leggen. We hebben als vereniging opnieuw in overleg met alle docenten gekeken naar het beste moment weer examens af te leggen en hebben besloten dat weer in december te doen. Na de zomervakantie kunnen we met de judoka's daar op voorbereiden. De eerste weken willen we alle judoka's leren en voorbereiden hoe het is om een toernooi te doen, de wedstrijdcommissie zal een les daarvoor speciaal opzetten met een oefentoernooi. Iedereen komt aan bod, het wordt in de reguliere lessen vermengd omdat het bij judo hoort. Wat betekenen al die termen, naar wie moet je luisteren? Na de herfst is er 100% focus op de examens. 

 Docenten en assistenten update

We hebben na de vakantie een paar aanpassingen in de les/docenten-poule.

Omdat Jurgen van Horssen in Someren een nieuwe judo dependance wil opzetten, heeft hij moeten kiezen niet langer bij Shizen Hontai te blijven. De dinsdagles zal worden overgenomen door Emile Heesters, die nu op maandag onze vaste docent is. Emile heeft ondertussen de overdracht kunnen doen en al kennis kunnen maken met de judoka's op dinsdag. Na de vakantie gaan we naast de normale lessen op dinsdag ook de zwarte-band training opzetten.
We bedanken Jurgen voor al zijn inzet afgelopen jaar!

In de ALV is al bekend gemaakt dat op donderdag Justin Baert de lessen gaat overnemen van Rob Huijbers; Justin is een bekend gezicht bij iedereen en heeft jarenlang ervaring in de Judo- en Jiu-Jitsu sport. Justin zal op donderdag ook beginnen met onze eigen Shizen Hontai wedstrijdgroep. Pien Thijssen, ook al vaker als assistent op de mat te zien, gaat Justin assisteren op de donderdag. 

Antoon Verblackt gaat vrijdagavond Kata les aanbieden. We vinden het super dat Antoon weer op de Tatami te vinden is!

Een van onze meest ervaren assistenten Ronald Kortooms gaat een jaartje naar Leiden en kan daarom het komende jaar ons niet meer supporten. Elysha Hollmans zal op zaterdag bij Leon van Peij het assistentschap overnemen van Ronald. Succes Elysha!
Ronald heeft niet alleen als assistent bijgedragen maar ook de jeugdcommissie opgezet, de opzet voor scheidsrechters training gedaan, veel geassisteerd, bij de coronagolf mee dingen geregeld, ga maar door...  Beste Ronald, we zullen je enorm missen en hebben met het bestuur fijn afscheid kunnen nemen in de Dojo bij de Kempencampus. We hopen dat je regelmatig contact houdt, en je weer meldt om terug aan te sluiten zodra dat kan. Ronald bedankt!

 Lesregistratie en aanbod

Na de vakantie is het niet meer nodig om je van te voren aan te melden voor de les, aangenomen dat corona niet opnieuw komt kijken. We gaan er dan ook vanuit dat iedereen op de oorspronkelijke lesdagen komt zoals ze in het systeem staan.
Mocht het zijn dat je op een andere dag / slot wil of niet meer weet waar je geregistreerd staat, graag afstemmen met secretariaat / info@shizenhontai.nl.  Veel lesuren zijn goed gevuld maar op donderdag en vrijdag het 1e uur is zeker nog ruimte mocht je vaker willen judoën dan kan dat ook!

Op de website kun je het nieuwe lesrooster vinden, wie wanneer lesgeeft en voor welke leeftijd.

 Ouderenactiviteit 29 Augustus

Voor alle leden die ouder zijn dan 15 jaar organiseert de jeugdcommissie een activiteit op zondag 29 augustus, houdt de social media en website in de gaten voor details!

 Sportmarkt / City Fest Veldhoven

In het Weekend van 24-25-26 september vindt in het citycentrum Veldhoven het City Fest plaats, gecombineerd met de sportmarkt. Zoals andere jaren hebben wij een kraam van Shizen Hontai staan en ligt er een mat die wij delen met 3 andere verenigingen. Wij geven daar judo demonstraties en natuurlijk hopen wij op leden die komen helpen demonstreren. Als we even niet aan de beurt zijn, kun je in het city centrum rondkijken om te zien wat er nog meer voor leuks te doen is.

 Shizen Hontai herfsttoernooi

31 oktober is het jaarlijkse Herfsttoernooi in den Ekkerman. Aanmelden voor iedereen t/m 15 jaar van het toernooi kan vanaf 27 september tot en met 20 oktober. Verdere informatie volgt nog.
Ter voorbereiding op het toernooi worden een 5 tal dagen gebruikt om oefentoernooitjes in te plannen tijdens de lessen. Tijdens die lessen zullen de clubscheidsrechters ook aanwezig zijn om te oefenen. Deze oefen dagen zijn maandag 18 oktober, donderdag 21 oktober, zaterdag 23 oktober, dinsdag 26 oktober en vrijdag 29 oktober.

Deel dit bericht Deel dit bericht
Stuur dit bericht naar een vriend Stuur dit bericht naar een vriend

Noteer in je agenda!

 
  • 29-08: Ouderenactiviteit 
  • 06-09: Herstart van de lessen. 
  • 18-09: Spellendag / strandtraining / viering 60 jarig bestaan
  • 24/25/26-09: Sportmarkt citycentrum
  • 31-10: Herfsttoernooi Den Ekkerman
Facebook
Shizen Hontai
Instagram
Copyright © 2021 Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai, All rights reserved.

06-41655266 (maandag t/m vrijdag)

Wil je de voorkeuren wijzigen of jezelf uitschrijven? 
Je kunt je instellingen wijzigen of uitschrijven van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp