Copy

Herfsttoernooi
Ontmoeten Ontladen Ontplooien 

 Herfsttoernooi 2021


Het jaarlijkse herfsttoernooi komt er weer aan. Dit jaar zal dit plaatsvinden op zondag 31 oktober.
Net als alle jaren zal je niet alleen met je mede judoka's binnen de vereniging strijden, maar ook met judoka’s van andere verenigingen. Dit brengt natuurlijk extra spanning en competitie.
 
In deze zware tijden hebben veel judoka’s zichzelf niet kunnen bewijzen op de wedstrijdmat. Dat is natuurlijk niets voor onze prachtige club en sterke judoka’s. Velen staan dan ook weer  te popelen om te mogen strijden, en een herfsttoernooi is dan natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om echt weer aan de slag te gaan.
De laatste tijd zijn de corona-maatregelen meer en meer versoepeld en dit heeft de vereniging meer vrijheid gegeven. Er wordt momenteel nog wel gekeken wat de precieze maatregelen gaan zijn voor het toernooi en welke maatregelen wij als club door zullen gaan voeren.
 
Hierdoor zullen de maatregelen op een later tijdstip meegestuurd worden samen met de tijden waarop de judoka aanwezig moet zijn. Momenteel wordt een beperking van het aantal bezoekers overwogen, maar er zullen zeker controles plaats vinden op corona. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het scannen van QR-codes, maar ook zelftests zullen als voldoende beschouwd worden.
 
Wil je je gelijk inschrijven of eerst nog de praktische informatie doornemen?
Ga dan naar onze website link

De Wedstrijd Organisatie Comissie

 Mok 60 jarig bestaan


Tijdens de strandtraining is aan alle leden een speciale mok uitgedeeld ter ere van het 60 jarig bestaan. Heb je de strandtraining gemist, en wil je toch ook graag zo'n gave mok voor de verzameling, stuur dan even een mail naar vincent@shizenhontai.nl. 

Het bestuur

 Gebruik vergaderzaal Kempen Campus


Tijdens de trainingen op de Kempen Campus, kan de vergaderzaal naast de dojo gebruikt worden door toeschouwers. Deze vergaderzaal is echter af en toe ook nodig door andere verenigingen die de ruimte hier ook voor reserveren. Het is op dat moment dan ook niet mogelijk om als toeschouwer in de vergaderzaal te kijken of te wachten. 
Via het raam naar de gang zal het dan nog steeds mogelijk zijn om de les te bekijken. 

Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Het bestuur

Deel dit bericht Deel dit bericht
Stuur dit bericht naar een vriend Stuur dit bericht naar een vriend

Noteer in je agenda!

 
  • 31-10: Herfsttoernooi Den Ekkerman
Facebook
Shizen Hontai
Instagram
Copyright © 2021 Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai, All rights reserved.

06-41655266 (maandag t/m vrijdag)

Wil je de voorkeuren wijzigen of jezelf uitschrijven? 
Je kunt je instellingen wijzigen of uitschrijven van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp