Copy
                                         

DE CLIPJESFABRIEK PRESENTEERT: HET SYMPOSIUM
"DE STAGIAIRE ALS MEDIAPROFESSIONAL"
 

EN JIJ BENT UITGENODIGD!

Elk bedrijf is geïnteresseerd in snel lerend, jong talent, opgeleid in de nieuwe tijd met alle
mediavaardigheden die daarbij horen. Het valt nog niet mee om dat talent daadwerkelijk binnen te halen en in te passen in de alledaagse bedrijfsvoering. Zelfs voor het onderwijs is het niet eenvoudig om die nieuwe mediageneratie optimaal te betrekken bij het onderwijsproces.

De Clipjesfabriek is op dit vlak buitengewoon succesvol. Mbo- en hbo-studenten uit het hele land staan in de rij om stage te komen lopen in Almere. Het Ministerie van Onderwijs verkiest de Clipjesfabriek tot het beste leerbedrijf van Flevoland in de sector ICT en creatieve industrie. Dat brengt ons op de vraag: hoe bereikt de Clipjesfabriek deze buitengewone resultaten?

Op 8 NOVEMBER A.S. viert de Clipjesfabriek haar 10e verjaardag en trakteert op alle kennis die het bedrijf zo succesvol maakt. Met presentaties en workshops van studenten en professionals, animaties en video's op het snijvlak van onderwijs en bedrijfsleven. Naast tientallen studenten zijn er op het symposium vijf hoofdgasten die specifieke kennis delen.Natuurlijk JELLE KOOLSTRA, founder van de Clipjesfabriek, gegroeid in het onderwijs, ervaren in de media (NCRV, practor sociale media) en succesvol als ondernemer.
MARC DE HOND, een multitalent; tv-presentator, ondernemer, schrijver, theatermaker en topsporter. Jelle Koolstra was tot 2008 eindredacteur van de NCRV en hij liet het jonge talent Marc in 1999 debuteren op 3FM. Marc de Hond zal dat toelichten en ook een deel van zijn nieuwe theatervoorstelling presenteren: 'Voortschrijdend Inzicht'.
JORICK SCHEERENS (Mediacollege Amsterdam) en Jelle Koolstra bedachten en organiseerden in 2012 het practoraat Sociale Media. Het werd een praktische werkplaats voor het gebruik van video’s en sociale media. Dit eerste practoraat kreeg veel navolging; er zijn zes jaar later tientallen practoraten, van Groningen tot Maastricht. Jorick licht toe hoe dat succes tot stand is gekomen.
 
CAS GROOTEN liep vijf jaar geleden stage bij de Clipjesfabriek en maakt nu animaties, korte montages en videofucks voor onder andere Zondag met Lubach, De Kwis en Cojones. Cas geeft een workshop over videofucks en fake news.


SOPHIE VAN DER HOEVEN en NORE-LINN MOVIG lopen nu stage bij de Clipjesfabriek. Hun energieke en spontane interviewstijl levert je als bedrijf een aansprekende clip voor de sociale media.


HET SYMPOSIUM
"DE STAGIAIRE ALS MEDIAPROFESSIONAL"

 


Neem contact op met 10jaar@clipjesfabriek.nl!
 
Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons via social media of bezoek onze website!
Copyright © 2018 De Clipjesfabriek, all rights reserved.

De Clipjesfabriek
Stadhuisplein 101
1315 XC Almere
info@clipjesfabriek.nl

Geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Verander
je voorkeuren of schrijf je uit.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Clipjesfabriek · Stadhuisplein 101 · Almere, Flevoland 1315 XC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp