Copy

Tapaaminen.net

Sovi tapaamisia helposti ja ilmaiseksi

Tapaaminen.net tiedote #2

Vihdoin ja viimein päivityksiä

Olemme tehneet päivityksiä sovellukseen ja halusimmekin kertoa niistä teille. Isoimmat päivitykset ovat itse framerworkkiin, mutta olemme kuitenkin tuoneet toivottuja ominaisuuksia taas toimintaan. Kerromma myös hieman mitä on seuraavaksi luvassa.

Päivitysten teossa oli luvattoman pitkä tauko, mutta koska tämä on ilmainen sovellus ja tätä tehdään pääosin omalla vapaa-ajalla niin se sallittakoon. Pyrin jatkossa työstämään hieman ahkerammin ominaisuusksia lisää tänne. Tukiposteihin on vastattu kuitenkin lähes aina saman päivän aikana!

Otamme aina vastaan ehdotuksia, toiveita, ideoita ja kommentteja. Niitä voitte lähettää suoraan meidän sähköpostiin apua@tapaaminen.net

Laravel päivitys versiosta 5.4 versioon 5.6

Käytämme pohjalla Laravel frameworkkia, joka helpottaa itsessään kehittämistä aika paljon. Teimme versiopäivityksen versiosta 5.4 versioon 5.6. Tämä toi omia parannuksia itse frameworkkiin. 

Tapaamisen poistaminen ja lukitseminen

Tapaamisen voi nyt myös lukita jolloin hallintaan pääsee, mutta ei julkiseen näkymään.

Poistaminen on nyt myös mahdollista ja mikäli vahingossa satut poistamaan tapaamisen niin voit myös palauttaa sen.

Poistetut tapaamiset pitäisi ajastetusti poistaa kokonaan. Tästä voi antaa omaa ajatustaan Githubin tai apua@tapaaminen.net sähköpostin kautta.

Tukisovellus vaihtui

Meillä oli aluksi käytössä Supportbee, mutta sen jälkeen se on vaihdettu Groove nimiseen sovellukseen. Samalla otimme chatin pois ja korvasimme sen Grooven ? painikkeella, jota kautta voi lähettää suoraan sähköpostin tukipostiimme apua@tapaaminen.net

Mitä seuraavaksi?

Jatkamme kehitystä vielä eteenpäin. Meillä on lista Githubissa avoimesti nähtävillä. Halutessaan sinne voi käydä ottamassa osaa kehitykseen vaikka ihan kommentoimalla tai ehdottamalla asioita.

Seuraavaksi iskemme kiinni tapaamisen aikoihin. Yksi isoimmista ja eniten toivotuista ominaisuuksista on tapaamisen aikojen lisäys ja poistaminen. Tämä tulee pian!

Lopuksi

Olemme myös huomanneet sen, että roskan määrä on vähentynyt huomattavasti vanhaan versioon verrattuna. Emme enää saa roskakommentteja tai roskatapaamisia. Tästä kiitos kuuluu Googlen reCAPTCHAlle, joka näkyy vieraille kun kommentoidaan tai luodaan tapaamista.

Terveisin,
Marko Kaartinen
Tapaaminen.net ylläpito
apua@tapaaminen.net
Copyright © 2018 Tapaaminen.net, All rights reserved.


Päivitä asetuksiasi tai lopeta tilaus

Email Marketing Powered by Mailchimp