Copy

Tapaaminen.net

Sovi tapaamisia helposti ja ilmaiseksi

Tapaaminen.net tiedote #1

Luet juuri ensimmäistä tiedotetta mikä on lähtenyt Tapaaminen.net sivuston kautta liikenteeseen. Haluamme yhden kanavan, jota kautta voimme tiedottaa sivuston muutoksista ja päivityksistä teille - se on tämä.

Miten homma lähti aikanaan liikenteeseen

Ajatus tämän sivuston tekemiseen lähti nelisen vuotta sitten Twitterissä. Olenkin tästä kertonut aikoinaan myös blogissani.
Neljässä vuodessa on tapahtunut paljon. Vanhassa versiossa on yli viisi tuhatta tapaamista ja yli 23 tuhatta osallistumista.

Uudistus

Uudistusta on mietitty pitkään ja nyt sain sen tehtyä valmiiksi. Suurin osa vanhan version ominaisuuksista on koodattu uuteen versioon ja loppuja koodaillaan lähiaikoina.

Isoin uudistus on selkeästi käyttäjätilit. Nyt voit luoda oman käyttäjätilin ja näin luomasi tapaamiset on oman tilin kautta löydettävissä.

Tapaaminen.nettiä voi käyttää vieläkin ilman rekisteröitymistä.

Otamme palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan!
Tapaaminen.net

Github

Uutena juttuna olemme nyt myös Githubissa. Kehitämme koodia avoimesti ja siellä onkin listattuna "Issueina" asioita mitä on työn alla ja mitä on tulossa.

Teemme tätä avoimen lähdekoodin lisenssillä, joten kuka vaan voi auttaa koodauksessa mikäli näin haluaa.

apua@tapaaminen.net

Tuki meni ennen minun sähköpostiin ja sitä tuli jonkin verran. Nyt olen ottanut käyttöön apua@tapaaminen.net osoitteen joka toimii tuki osoitteena. Toivonkin, että kaikki avunpyynnöt menisi tuonne.

Käytössä on SupportBeen ilmainen versio. Eli tukipyynnöt menee erilliseen sovellukseen, jossa niitä on helpompi hallita.
apua@tapaaminen.net
Copyright © 2017 Tapaaminen.net, All rights reserved.

apua@tapaaminen.net

Päivitä asetuksiasi tai lopeta tilaus

Email Marketing Powered by Mailchimp