Copy

De nieuwsbrief van 

ProefLOKAAL Bommelerwaard

Met nieuws over
  • Data events 2018 bekend (en nu met de juiste data!)
  • Bijeenkomst op 12 maart voor producenten en samenstellers (meld je aan!)
  • Bestuurswisseling Stichting ProefLOKAAL Bommelerwaard.

Beste <<Voornaam>>,

Hierbij de nieuwsbrief met de gecorrigeerde data van de evenementen!
Vergeet je niet aan te melden voor de bijeenkomst op 12 maart!

---

Het is alweer februari, in de donkere maanden hebben we een aantal zaken voorbereid en gepland waarvan we jullie graag op de hoogte stellen. Dat doen we met deze nieuwsbrief maar ook graag in levende lijve tijdens de ProefLOKAAL bijeenkomst voor Samenstellers & Producenten die we hiervoor organiseren. 

Over het doel en de inhoud lees je hieronder meer maar eerst delen we graag de data van de ProefLOKAAL Bommelerwaard evenementen van 2018 met jullie. Dus pak direct je agenda en vul in:

- ProefLOKAAL Bijeenkomst 12 maart, Da Silva Beans & Leafs in Den Bosch.
- Voorjaarslunch 17 juni (vaderdag), Gamerschestraat Zaltbommel.
- ProefLOKAAL Festival 14 en 15 september, Sint Maartenskerk, Zaltbommel.

We verheugen ons erop om ook dit jaar weer samen met jullie mooie culinaire belevingen te creëren!

Smakelijke groeten,
Stichting ProefLOKAAL

Samenstellers en Producenten bijeenkomst.

Op 12 maart organiseren we een bijeenkomst waarbij samenstellers en producenten en het bestuur de commissieleden van ProefLOKAAL de gelegenheid hebben elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen over de samenwerking. Dat doen we door vooruit te blikken op de evenementen en de samenwerking in 2018 maar we besteden ook aandacht aan de jaren daarna.

Het is jullie misschien bekend dat voor het verder uitwerken van de toekomst van ProefLOKAAL Bommelerwaard een subsidie beschikbaar is. Dit stelt ons in staat om met begeleiding van professionals  businessmodellen te verkennen en kaders te benoemen waaraan we kunnen werken.
Jullie input is hierbij van groot belang en we krijgen graag input op vragen als; "Hoe kunnen we elkaar versterken en de samenwerking optimaliseren" en hoe ziet ProefLOKAAL Bommelerwaard er in 2020 uit?

Het programma op hoofdlijnen:

  • Even voorstellen / Kennismakingsronde
  • Agenda 2018
  • Vooruitblik op 2018 - 2020

We vinden het heel leuk dat Emilio da Silva ons heeft uitgenodigd om deze bijeenkomst in zijn nieuw geopende Espressobar & Stadskoffiebranderij in 's-Hertogenbosch te houden en nodigen jullie hierbij van harte uit.

Datum:  12 maart
Tijd:       10:00 -12:00 uur
Locatie: Da Silva Beans & Leafs, Tramkade 26 5211 VB 's-Hertogenbosch
Plan je route

We serveren na de bijeenkomst graag een broodje zodat iedereen vol energie de middag in kan. Om deel te nemen, stellen we het op prijs als je je tijdig aan- of afmeld via onderstaande link!

Klik hier om ons per e-mail te laten weten of je wel / niet deelneemt!

Bestuurswisseling Stichting.

In het najaar van 2017 en officieel per 2018 zijn een aantal wijzigingen in het bestuur doorgevoerd. We informeren jullie hierbij over de nieuwe bestuurssamenstelling. 

De ernstige ziekte van Ton Voogt maakte dat al in de voorbereidingstijd van het ProefLOKAAL Festival Simon Fust in zijn rol als vice-voorzitter de taken van Ton overnam. Zo hoefde Ton zich hier geen zorgen over te maken. We zijn heel blij dat we Ton op de vrijdagavond tijdens het Amusediner nog te gast mochten hebben en om te zien hoe hij genoot. Nu na zijn overlijden denken liefdevol terug aan de tijd die we met Ton mochten doorbrengen en wat hij betekende voor velen.
We zijn blij dat Simon heeft aangegeven dat hij de voorzttersrol nu na het overlijden van Ton, formeel wil maken. Hij blijft daarnaast, in ieder geval voorlopig, de contactpersoon voor de Samenstellers.

De rol van vice-voorzitter wordt ingevuld door Bas Kousemaker die daarnaast verantwoordelijk is voor de communicatie en marketing.

Na het ProefLOKAAL Festival heeft oud gediende en mede oprichter van ProefLOKAAL Bommelerwaard John Merks van Wijnkoperij Luuc van Boort aangegeven dat zijn rol als logistiek verantwoordelijke wilde beëindigen. John heeft zich jarenlang ingezet in de organisatie en willen hem hierbij nogmaals bedanken voor zijn tomeloze inzet en de energie die hij iedere keer weer meebracht. Gelukkig blijft Luuc van Boort als deelnemer aan de evenementen van ProefLOKAAL verbonden! 

Zoals de meesten van jullie wel weten, maakt John in de winkel regelmatig een praatje met mede wijnliefhebbers. Zo besprak hij zijn besluit om als bestuurslid te stoppen met Joris Schillemans uit Zuilichem. Om een lang verhaal kort te maken: John heeft zijn opvolging keurig geregeld 👍🏻 en we zijn heel blij dat Joris de rol van logistiek verantwoordelijke in het bestuur wil invullen. Welkom Joris!

De overige taken en verantwoordelijkheden binnen het bestuur zijn als volgt verdeeld:

We zien er naar uit om samen met jullie in 2018 mooie belevenissen mogelijk te maken.

Heb je vragen over bestuurszaken of post voor ons stuur ons dan een e-mail 

Bezoek de website voor meer actueel nieuws!
Copyright © 2018 Proeflokaal Bommelerwaard, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de wijze waarop u e-mail van ons ontvangt aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren updaten of uw abonnement opzeggen.

Email Marketing Powered by Mailchimp