Copy

De SPECIALE EDITIE nieuwsbrief van 

ProefLOKAAL Bommelerwaard

Met nieuws over
  • Data ProefLOKAAL activiteiten in 2019 bekend!
  • Ontdekkingsfase samenwerking Cultuur Festival
  • Bestuurswisseling en Talent gezocht!
  • Talent gevonden!

Beste allemaal!

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je Producent, Samensteller, Sponsor of Vrijwilliger bent of op welke andere manier dan ook verbonden bent aan ProefLOKAAL Bommelerwaard. Binnenkort versturen we ook de algemene nieuwsbrief. Inmiddels hebben we hiervoor al weer zo'n 300 abonnees. We praten je nu alvast, in minder dan 3 minuten, bij over de plannen in 2019 en ander nieuws.

Zoals altijd, als je vragen hebt of ideeën en opmerkingen, mail ons!

We houden jullie op de hoogte, tot snel!

Vriendelijke groeten,

Proeflokaal Bommelerwaard

Agenda 2019 📆

Dit jaar zijn de volgende evenementen gepland, zet ze dus alvast de data in je agenda! 

  • ZomerStraatLUNCH in de Gamerschestraat Zaltbommel, zondag 23 juni
  • Junior ProefLOKAAL Festival, vrijdag 13 september ('s-ochtends met evt. wat uitloop naar de middag)
  • ProefLOKAAL Festival vrijdag 13 september en zaterdag 14 september
  • Boerenmarkt, ofwel zaterdag 14 september of, net als in 2017, in oktober op de locatie Oude Vismarkt. We bekijken welke optie het beste past.

Cultuur Festival Bommelerwaard 

Er gaat iets bijzonders gebeuren in de Bommelerwaard want in 2019 is onze unieke streek het podium voor Cultuurfestival Bommelerwaard.
Drie maanden lang (van 1 juni t/m 14 september) zijn er evenementen rondom cultuur, natuur en kunst.
Het belangrijkste doel: verbinding brengen, in de breedste zin van het woord.

Jullie begrijpen dat ProefLOKAAL heel graag aansluiting vindt bij een dergelijk initiatief en momenteel bekijken we hoe dat het beste vormgegeven kan worden. Omdat het afsluitende weekend van het Cultuurfestival plaats vindt in het weekend van het ProefLOKAAL Festival zien we mogelijkheden.. je proeft ons enthousiasme al 🥂🎭.

Er is nog verdere afstemming nodig en gelukkig hebben we nog genoeg tijd. Zodra we meer weten, informeren we jullie uiteraard als eersten.

Wil je alvast iets meer weten over alles wat het Cultuurfestival op de agenda heeft staan aan openluchtfilmvertoningen, dansvoorstellingen, een theaterwandeling, tentoonstellingen en concerten op bijzondere locaties bezoek dan de cultuurfestival website.

Bestuurswisseling... 

Sinds begin 2019 heeft Nel de Weert haar rol als verbinder van de Producenten overgedragen aan Linda de Groot. Nel was, net als haar man Geert, vanaf het begin bij ProefLOKAAL betrokken en we hebben warme herinneringen aan de Westerbouwing, kijk maar naar de foto's uit 2016! We willen Nel ontzettend bedanken voor haar inzet en vinden het super dat zij en Geert met de Westerbouwing als Producent met ons mee blijven doen! 🍓

Talent gezocht!

Met het rouleren van de contactpersoon voor de Producenten naar Linda, is een andere plek vrijgekomen namelijk die van Penningmeester. Omdat onze boekhouding niet zo heel ingewikkeld is en we het fijn vinden om onze verschillende activiteiten op een gezonde manier vorm te geven, zoeken we daarom een financieel "manager". Ben je iemand die iets begrijpt van evenementen organiseren en liefde heeft voor cijfers heeft (of ken je zo iemand) en zou je het leuk vinden om aansluiting te vinden bij onze ideeën en de mensen van ProefLOKAAL, neem dan even contact met ons op via post@proeflokaalbommelerwaard.nl
 

Talent gevonden!

We zijn heel blij dat sinds begin dit jaar Kees Tanis bij ProefLOKAAL betrokken is. Kees heeft jaren gewerkt als journalist en heeft altijd een passie gehad voor het boerenbedrijf. Nu hij niet meer hoeft te werken, kan je hem dan ook regelmatig op de trekker vinden bij boeren in de Bommelerwaard. Vorig jaar kwam Kees op het ProefLOKAAL Festival en toen ontdekte hij een mooie combinatie en hij benaderde bij ons met het plan om stukjes te schrijven over de Producenten en Samenstellers van ProefLOKAAL. Lang verhaal kort; Kees is warm verwelkomd in de communicatie commissie dus hij gaat binnenkort aan de slag. Hij zal jullie zelf benaderen voor een afspraak en met jullie praten over je passie, het boeren en telen en bereiden... We verwachten leuke stukken voor op de website en Facebook.

We proberen de commissie snel compleet te maken met een extra "redacteur" en iemand die dit jaar mooie foto's kan leveren en dan zijn we helemaal compleet.. Dus wanneer je je aangesproken voelt of iemand kent.. Met een mailtje naar post@proeflokaalbommelerwaard.nl of telefoontje naar Bas op 0653601587, kan het zo rond zijn!  
Kees Tanis op de trekker
Kees Tanis op de trekker en binnenkort op onze Facebook pagina!
Bezoek de website voor meer actueel nieuws!
Copyright © 2019 Proeflokaal Bommelerwaard, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u de wijze waarop u e-mail van ons ontvangt aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren updaten of uw abonnement opzeggen.

Email Marketing Powered by Mailchimp